DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 25. csütörtök
F1

Podcast: Magyar Nagydíj korona idején

Volt-e reális esély két magyar futamra, hogyan lehet nagydíjat rendezni egy világjárvány közepette és hogy állt össze ez a hétvége? Megkérdeztük azt a hölgyet, aki jobban ismeri a Hungaroringet a saját tenyerénél!

A Magyar Nagydíj hétvégéje előtti napon egy újabb különlegességgel érkezik a Formula Podcast: vendégünk Ariane Frank-Meulenbelt, aki oroszlánrészt vállalt abban, hogy a COVID-krízis közepette is meg lehessen rendezni hazánk futamát – Sanyi pedig azt is elmeséli, milyen tortúrát kellett kiállnia annak érdekében, hogy a hétvégét újságíróként a helyszínen tölthesse!

 

Ha van kedvetek, csatlakozzatok a Formula Podcast Facebook-csoporthoz, melyet ide kattintva érhettek el, így garantáltan nem maradtok le semmiről, amiről tudni érdemes. Arra is biztatunk titeket, hogy ha van kedvetek, hallgassatok bele a korábbi műsorainkba, melyeket a cikk aljára beillesztett lejátszóban megtalálhattok. Kérdéseiteket, javaslataitokat, kritikáitokat, szidalmaitokat és átkaitokat a közösségi médiában a #FormulaHUPodcast hashtaggel juttathatjátok el hozzánk. Hallgassatok belénk!

Formula Podcast_hirdetes_S01_E26_A



A Formula.hu podcastje az alábbi felületeken érhető el – iratkozz fel, kövess minket!

spotify

rss-logo

applepod2

stitcher

yt

buzz3

google-pc

rp 

deezer

sc

 
Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: