DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 26. péntek
F1

„Vettel elég éhes ahhoz, hogy folytassa”

A német egykori csapattársa, a McLaren ülését előle elfoglaló Daniel Ricciardo vélekedik így: szerinte a négyszeres világbajnok már csak a közösségi médiától való távolmaradásával pluszt ad az F1-nek.

Továbbra sem dőlt el a Ferraritól a 2020-as esztendő végén távozó Sebastian Vettel sorsa. A neve felmerült már többek között a Renault-val, a Racing Pointból átalakuló Aston Martinnal, sőt a Mercedesszel kapcsolatban is, emellett pedig értelemszerűen az is opció, hogy akár visszavonul a sporttól. Daniel Ricciardo, aki 2014-ben egy évig Vettel csapattársa volt és legyőzte őt a Red Bullnál, azonban úgy véli, a német maradni akar még:

vettel-teszt-barcelona-dppi-1



„Ha elég jól ismerem, akkor szerintem még éhes és elég versenyképes ahhoz, hogy folytatni akarja. Ráadásul idősebb nálam, szóval ha marad, nem én leszek a legidősebb” – viccelődött a McLaren ülését Vettel elől elhappoló, a CNN-nek nyilatkozó Ricciardo (természetesen Lewis Hamilton is idősebb nála).

Az ausztrál arról is beszélt, miért különleges a négyszeres világbajnok jelenléte a Formula-1-ben: „Kedvelem Sebet. Nyilván a csapattársam volt, de versenyzőként hozzáad valamit a sportunkhoz. Ő azon kevesek egyike, ha nem az egyetlen, aki nem aktív a közösségi médiában, és ő az egyik legsikeresebb pilóta valaha ebben a sportban, és mégis az egyik legrejtőzködőbb. És már csak ez önmagában is rengeteg rejtélyt hordoz magában.”

 
Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: