DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 26. péntek
F1

Ecclestone: Más is van olyan, mint Hamilton

Bernie Ecclestone szerint Max Verstappen és Sebastian Vettel is legalább olyan jó lenne a Mercedesnél, mint Lewis Hamilton - szerinte ők mind annyira jók, mint amilyen támogatást kapnak.

Az Autocar Bernie Ecclestone-nal, a Formula-1 korábbi mindenhatójával készített egy terjedelmes interjút, ebben pedig megkérdezték azt is, hogy szerinte ki a jelenlegi legjobb pilóta a mezőnyben - Ecclestone szerint a válasz valószínűleg világos, de azért másokról is beszélni kell, amikor ezt fejtegetjük.

bernie_1



"Hogy ki a legjobb? Automatikusan azt mondjuk, hogy Lewis Hamilton. De van-e még más rajta kívül, aki hasonló, vagy jobb munkát végezne ugyanabban a csapatban? Valószínűleg igen" - válaszolta Ecclestone. "Max Verstappen, ez száz százalék, de bizonyára Sebastian Vettel is, bár ő egy kicsit elcsúszott most. Ezek a srácok mind annyira jók, mint amilyen támogatást kapnak. Lewis maximális támogatást kap, egyetlen dolog sem hiányzik a háta mögül."

Ecclestone külön kitért az említett Vettelre is. "Hogy mi történt vele? Láttuk már ezt korábban is, jön egy ismeretlen fiatal a semmiből és mindenki beleszeret a Ferrarinál, ez most Charles Leclerc. Közel állok Sebastianhoz, de nem beszélünk ezekről a dolgokról. Azt gondolom, hogy kicsit úgy érzi, hogy háttérbe szorították. Most nincs könnyű helyzetben, hiszen lejár a szerződése" - magyarázta Ecclestone.

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: