DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 25. csütörtök
F1

A Hamilton-Wolff kapcsolat jobb, mint valaha

Felmerült, hogy az Ausztrál Nagydíjon történtek miatt kicsit megfagyott köztük a levegő, de Toto Wolff szerint ennek nincs semmilyen alapja, sőt, kiváló kapcsolatban vannak egymással.

Egyes sajtóértesülések szerint Toto Wolff és Lewis Hamilton kapcsolata sem volt az igazi az Ausztrál Nagydíj hétvégéjén, amikor Wolff először arra szavazott, hogy megrendezhetik a futamot, míg Hamilton ezt abszolút ellenezte a kezdetektől fogva. A brit pilóta akkor azt mondta, hogy a döntéshozóknak csak a pénz számít és hogy ő nem fél kimondani a véleményét.

gr_2



"Ez totál nonszensz" - kommentálta Wolff az Osterreich magazinnak azt, hogy Hamilton itt megharagudott volna rá amiatt, hogy ő először a futam megtartására szavazott. "Mi Lewisszal minden másodpercben beszéltünk Ausztráliában, akkor is, amikor a törlésre sor került. Egyébként is beszélünk egymással minden másik napon, a kapcsolatunk szorosabb, mint valaha" - jelentette ki a csapatvezető.

"Minden nap beszélünk a jövőről is, de nincs ebben semmi drámai. Minden afelé mutat, hogy ugyanúgy fogjuk folytatni, ahogy most állunk" - tette hozzá azzal kapcsolatban, hogy marad-e a Mercedes-Wolff-Hamilton felállás a Formula-1-ben a következő időszakban is. A világbajnok istálló vezére azt azért elmondta, hogy az ő szerződése lejár az év végén és a koronavírus miatt most nem is erőltetik túlzottan a tárgyaásokat.

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: