DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 20. szombat
F1

Wolff: Év végén lejár a szerződésem

Tényleg elhagyhatja a Mercedest a csapat vezére? Az utóbbi időben felerősödtek azok a pletykák, melyek szerint Toto Wolff az Aston Martinhoz igazol, erről beszélt most bővebben.

Hónapok óta téma Formula-1-es berkekben Toto Wolff jövője, a Mercedes motorsport-igazgatója viszont továbbra is tagadja a pletykákat. Ismét felmerült, hogy Wolff távozhat a Mercedestől és az Aston Martin egyik vezetője lehet a Lawrence Stroll-lal való kapcsolata miatt, de ő továbbra is ragaszkodik hozzá, hogy ez nem igaz.

"Ez a nyolcadik évem, imádom a sportot és a csapatot, de meglepődten néhány téli eseményen és néhány ember viselkedésén. Ez természetesen hatással van a döntésemre a jövőmmel kapcsolatban, de most én vagyok és én is maradok a Mercedes motorsport-főnöke és F1-es főnöke, rövid távon semmi nem fog változni" - idézi Wolff szavait a témával kapcsolatban a Motorsport.

00119018_561



"A legtöbb sztoriban, amit erről lehet olvasni, az emberek összeadtak egyet és egyet, az eredmény pedig három lett. Hogy milyen most a helyzetem? Stabil, a szerződésem 2020 végéig szól és továbbra is jó megbeszéléseket folytatunk arról, hogy mit akarunk csinálni együtt. Egyeztetünk, de most mindezt háttérbe szorította a koronavírus. Mindannyiunknak nagyobb gondokat kell most megoldanunk. Nem leszek az Aston Martin vezérigazgatója és nem teszek stratégiai befektetéseket sem" - magyarázta.

"Stroll és csapata egy jelentős vásárló a mi csapatunknál, motorokat, sebességváltókat és futómű-alkatrészeket vesznek tőlünk, Lawrence pedig személyes jó barátom már évek óta az üzleti kapcsolatunktól függetlenül."

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: