DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 27. szombat
F1

Wurz: Vettel motivált, ez nem kérdés

A korábbi F1-es pilóta szerint a négyszeres világbajnok csak az autójával nem volt kibékülve, de összeszedte magát és még mindig képes lehet bármire - személyes beszélgetésekre alapozza véleményét.

Martin Brundle szerint Sebastian Vettel már leszállóágban van, egy másik expilóta, Alex Wurz szerint viszont továbbra is motivált a négyszeres világbajnok és ha neki tetsző autóba ülhet, még mindig képes lehet bármire. Az osztrák továbbra is hisz a Ferrari német versenyzőjében és úgy érzi, hogy maradt még a "tankban".

seb_3



"Hogy motivált-e Vettel? Abszolút így gondolom. Azért volt mélyen, mert nem érezte jól magát ebben az autóban ezekkel a gumikkal, de összeszedte magát és feljavult. Közelebb került Leclerc-hez és ismét éhes a sikerre. Ezt elég egyértelműen kivettem a személyes beszélgetésekből. Még mindig hatalmas dolgokra képes" - mondta Wurz a Speedweeknek adott interjújában.

Ami pedig a 2020-as bajnoki esélyeket illeti: "Hogy mi lesz 2020-ban? Bárcsak lenne egy varázsgömböm. Remélem, hogy a Ferrari izgalmakat fog okozni. Szerintem Lewis Hamilton utoléri Michael Schumachert a világbajnoki címek számában, de ez nem lesz egyszerű Max Verstappen miatt. Ő képes lehet világbajnokká válni a formája és a Red Bull-Hondával való dinamikája miatt."

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: