DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 23. kedd
F1

Raikkönen: Mondták, hogy minek hívnak, de...

A Jégember szerint igen, valóban a belgiumi Spa a kedvenc pályája, de ez igazából nem sokat jelent neki és ha őt kérdezik, a szünet mindig lehetne hosszabb...

Ugyan csütörtök reggel a Racer saját forrásaira hivatkozva arról számolt be, hogy Marcus Ericsson ott lesz az Alfa Romeo F1-es csapatával Spában és emiatt lemondta a hétvégi IndyCar-szereplését, úgy tűnik, hogy csak tartalékként lesz jelen és nem húz váratlant az istálló. A hivatalos felvezető anyagukban ugyanis mindkét pilóta úgy beszél, hogy versenyezni fog.

"Jól töltöttem a nyári szünetet Olaszországban, de a nyaralásnak most már vége és alig várom, hogy újra versenyezhessek. A gyárban voltam Hinwillben a héten, azon dolgoztam a csapattal, hogy felkészüljek Spára. A szünet előtt egyre erősebbek lettünk, szóval remélhetőleg most is jó hétvégénk lesz" - mondta Antonio Giovinazzi.

kimmmm



Kimi Raikkönen pedig sajátos stílusában fejtette ki a véleményét. "Ha engem kérdeznek, a szünet mindig lehetne hosszabb, mert nagyon élveztem a családommal töltött időt, de ugyanakkor azt is várom, hogy visszaülhessek az autóba. Most mondták, hogy Spa királyának hívnak, mert többször nyertem már itt, de ez számomra nem jelent semmit" - magyarázta.

"Igen, ez a kedvenc pályám, de ennél fontosabb az, hogy keményen dolgozzunk azon, hogy a legtöbbet hozzuk ki az autóból és hogy abban a jó formában folytassuk, ahogy a szünet előtt abbahagytuk."

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: