DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 23. kedd
F1

Hülkenberg: Nem akarok még az FE-be menni

Nico Hülkenberg magabiztos abban a tekintetben, hogy maradhat a Formula-1-ben, az más kérdés, hogy melyik csapatnál fogja folytatni 2020-ban. Pletykák mindig vannak...

Nincs könnyű helyzetben Nico Hülkenberg, hiszen a Renault német F1-es pilótájának lejár a szerződése jelenlegi csapatával és egyelőre kérdéses, hogy megtartják-e, vagy hogy talál-e magának másik istállót - a dobogóra nem állás negatív rekordjának tartója Daniel Ricciardo mellett eddig leginkább csak azt bizonyította, hogy valóban nincs az élpilóták szintjén, ráadásul már nem is fiatal és nem is a legnagyobb "pénzember".

Adódik a kérdés, hogy hogyan tovább, de Hülkenberg egyelőre mindenképpen F1-es üléssel számol. "A Formula-E-re még nem állok készen. Szeretem azt, amit most csinálok. Nyilván ez attól függ majd, hogy milyen lehetőségeim lesznek, de jelen pillanatban kizárólag a Formula-1-re koncentrálok" - válaszolta arra a kérdésre, hogy sok korábbi F1-eshez hasonlóan gondolkodik-e a Formula-E-ben.

hulkie



Ami viszont az F1-es lehetőségeit illeti, nem sok mindenről hallani: ha a Renault nem tartja meg, akkor a Haas tűnik logikus opciónak, egyéb még pletykaszinten sem nagyon merült fel eddig. "Pletykák mindig vannak, ez így működik a Formula-1-ben. Afelől magabiztos vagyok, hogy maradhatok az F1-ben, egyébként nem sok minden változott múlt hét óta" - idézi szavait a gp247.

Korábbi cikkünkben összeszedtük, hogy mit lehet tudni vagy sejteni az idei átigazolási piacról, ez ezen a linken elolvasható!

 

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: