DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. március 19. kedd
F1

Giovinazzi: Kimi fantasztikus versenyző

Antonio Giovinazzi az egekig magasztalta csapattársát, Kimi Raikkönent, aki szerinte fantasztikus versenyző, ráadásul az Alfa Romeo számára is felfoghatatlan érték a finn jelenléte.

Jelen pillanatban Kimi Raikkönen az egyetlen versenyző az első ötöt leszámítva, aki eddig mindhárom versenyen pontot tudott szerezni, amivel hetedik helyen áll a tabellán, és csak a top hat pilóta előzi őt meg.

Bár Antonio Giovinazzi még nem szerzett pontot, de többször is elmondta már, mennyire fontos az ő karrierje szempontjából is, hogy Kimi Raikkönen a csapattársa. Most elsimerte, hogy csapatszinten is óriási tényező a finn világbajnok.

Raikkönen igazi kincs az Alfának


„Ő egy fantasztikus versenyző, aki elképesztő tapasztalattal rendelkezik. Már a versenyhétvége előtt tisztában van azzal, mik a lehetősége és mire kell számítanunk, amit nagyszerű látni, persze ha jobban átgondolom, ezt is csak a tapasztalat teszi” – mondta az olasz az Fi.com-nak.

„Az, hogy Kimi a mi csapatunk erősíti, nagy fegyvertény, hiszen elképesztő ütemben fejlődünk, egyre jobbak vagyunk. Ez a célunk csapatként is, hogy a lehető legjobb eredményeket tudjuk elérni.”

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: