DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 19. péntek
F1

Így emlékeznek az F1-es pilóták Charlie Whitingra

Sokkolta a melbourne-i paddockot Charlie Whiting egykori F1-es versenyigazgató halálhíre - a pilóták nyilatkozatokban és közösségi médiában emlékeztek meg a brit szakemberről.

Az F1 egykori versenyigazgatója magyar idő szerint csütörtök hajnalban, 66 éves korában veszítette életét.

Sebastian Vettel

„Tegnap beszéltem vele, és együtt tettük meg az első néhány kanyart a pályabejárás során. Nagyon nehéz megemészteni. Ő a pilóták embereként tette a dolgát, nyitottan mindenki előtt. Egy versenyző, és remek fickó volt.”


Charlie Whiting és Sebastian Vettel a 2019-es Ausztrál Nagydíj szerdai pályabejárásán, Melbourne-ben



Valtteri Bottas

„Szomorú és szürreális hírek az Ausztrál Nagydíjon. Nem hiszem el… Részvétem a családjának és a barátainak. Nagyon sokat tett a sportért, amit szeretünk. Nyugodj békében Charlie.

Charles Leclerc

„Szornyű hírek Melbourne-ből. Részvétem Charlie családjának. Hiányozni fogsz a motorsport világának. Nyugodj békében.”

Max Verstappen

Nagyon szomorú és megdöbbent vagyok Charlie halálát követően. Köszönjük, hogy mindig vigyáztál ránk, az F1 már nem lesz ugyanolyan nélküled. Nyugodj békében Charlie.

Nico Hülkenberg

„Óh Istenem. Részvétem a családjának és a barátainak. Nyugodj békében Charlie. Hiányozni fogsz!”

Romain Grosjean

„Nagyon szomorú hírt kaptunk ma, hogy Charlie életét veszítette. Ő igazán imádta az F1-et, és a sportág kulcsfigurája volt. Hiányozni fog a vele való találkozás a versenyeken. Mindig hallgatott a pilótákra és mindig a biztonságunkat tartotta szem előtt. Hiányozni fog. Részvétem a családjának.”

Carlos Sainz

„Nagyon mélyen érintett Charlie halála. Mindig élveztem, ha versenyzésről beszélhettem a sportág egyik legprofibb alakjával. Nagyon fog hiányozni. Együtt érzek a családjával és a barátaival.”

Lando Norris

„Szerintem Charlie mindenkinek hiányozni fog a paddockban. Ez mindannyiunk számára szomorú hír. Részvétem a családjának és a barátainak. Mindent köszönök, amit ezért a sportágért tettél.”

George Russell

„Mélyen megrendített Charlie halálhíre. A motorsport egyik legnagyobb figurája volt. Részvétemet küldöm a családjának és barátainak. Mindannyiunknak hiányozni fog.”

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: