DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 20. szombat
F1

A szimulátorban jó a Red Bull-Honda

Max Verstappen persze azt is hozzátette, hogy sok konkrétumot még nem tudnak, hiszen csak a szimulátorban vezethette az autót, de érezni a motivációt a csapaton belül.

Max Verstappen szerint a szimulátorban jónak tűnik az első Red Bull-Honda, de természetesen hozzátette, hogy ebből messzemenő következtetéseket még nem lehet levonni - majd csak akkor, amikor a pályán is jól teljesít az energiaitalosok első, japán motorral szerelt autója. Mark Webber, a Red Bull korábbi pilótája egyébként azt mondta, hogy a megbízhatóság jelenthet majd gondot, nem a tempó.

"Egyelőre még csak a szimulátorban vezettem az új autót, ott pozitívnak érezni, de azt persze nem tudhatjuk, hogy a többiek mit csinálnak. Várnunk kell, aztán majd meglátjuk. Izgalmas a dolog, habár ez még inkább így lesz, amikor majd beleülhetek. Ezt megelőzően nem nagyon tudhatjuk, hogy mit várhatunk" - mondta Verstappen hétfő este az első saját ruhakollekciója bemutatásán.

maxelona



"A Hondával ez most egy új kezdet, mindenki nagyon motivált, mindannyian nagyon várjuk már az új szezont. Azt nem várom, hogy azonnal utolérjük a Mercedest és a Ferrarit az erőt tekintve, de a Honda mindent megtesz azért, hogy ez olyan hamar megtörténjen, ahogy csak lehetséges. A csapatban rengeteg a pozitív energia, érezhet a győzelem iránti motiváció. Szerintem ez most a csapat és a motorgyártó részéről is megvan" - magyarázta a helyzetet a holland.

"Megpróbálunk annyi futamot megnyerni, amennyi csak lehetséges és ha ez sikerül, akkor a bajnoki címért is harcolhatunk. Jelenleg nem tudjuk, hogy mennyire jó az autó, hogy mennyire jó a motor, hogy milyenek a többiek. Én mindig a maximumot próbálom kihozni magamból és remélhetőleg ez elég lesz."

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: