DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. március 28. csütörtök
F1

Ecclestone idejében Kubica jobb autót kapott volna

Ha Bernie Ecclestone-on múlik, most jobb ülést kapott volna a visszatérő Robert Kubica, állítja Marcin Czachorski, a lengyel korábbi szóvivője. Az F1-nek többet kellene profitálnia ebből a sztoriból.

Robert Kubica korábbi szóvivője azon a véleményen van, hogy a Kubica-ügy sokkal nagyobb visszhangot kellene, keltsen, szerte a világon, miután hivatalossá vált, hogy a 33 éves pilóta nyolc év kihagyás után visszatér a száguldó cirkuszba.

Édesapja szerint egy soha véget nem érő harcot nyert meg a fia, ami miatt rendkívül büszke rá, hiszen borzasztóan súlyos karsérüléseket szenvedett abban a bizonyos ralibalesetben, még 2011-ben.

Kérdés, mire lesz képes Kubica a Williamsszel


Ecclestone korábban azt nyilatkozta, bárcsak jobb autót kapott volna Kubica a jövő évre, miután a Williams idén meglehetősen zavartalanul végzett az utolsó helyen, mindössze hét világbajnoki pontot gyűjtve az egész szezon során. „Azt gondolom, ha Bernie még mindig hivatalban lenne, talált volna egy versenyképes autót Robertnek 2019-re. Az F1-nek többet kellene ebből az egészből profitálnia. De persze Robertnek megvan a saját terve, és tudja, milyen utat kell bejárnia. Csak bíznunk kell benne egy kicsit” – idézi Czachorskit a sport.pl.

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: