DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. október 8. kedd
F1

Még nem beszélhetnek a Toro Rosso pilótái

Nagyon úgy fest, hogy a hétvége folyamán tényleg megtörténjenek a már nagyon várt bejelentések - Carlos Sainz és Danyiil Kvjat azonban addig nem mondhat konkrétumokat a kialakult helyzetről.

Mint ismert, gyakorlatilag kész tényként kezelhetjük, hogy Carlos Sainz a gyári Renault-nál folytatja, a McLaren Renault-motorokra vált, a Toro Rosso pedig Hondára - tulajdonképpen csak az a kérdés, hogy a spanyol mikor váltja le Jolyon Palmert. Amíg azonban nincsenek meg a hivatalos bejelentések, senki nem mondhat konkrétumokat az érintettek közül.

"Én a részemről úgy jöttem ide, mint a Toro Rosso motivált versenyzője, aki megpróbálja a lehető legtöbb pontot szerezni azon a futamon, amelyet szeret. Szóval az egész hétvégén mosolyogni fogok és ennyi" - mondta Sainz a Motorsportnak, miután megérkezett Szingapúrba.

sainz-kvjat



"Nyilván tudom, hogy sok mindent mondanak a médiában, sok pletyka terjed, de én a magam részéről szeretnék a sablonnál maradni. Most erre a hétvégére kell koncenetrálni, a jövővel pedig keveset foglalkozni. Egyrészt mert nem beszélhetek róla, másrészt mert szerintem így lehet leginkább felkészülni a hétvégére" - magyarázta a spanyol.

Danyiil Kvjat sem nagyon reagált arra, hogy jövőre már a Toro Rosso-Honda versenyzője lehet. "Amíg nincs hivatalos bejelentés, addig passzolom ezeket a kérdéseket, azt hiszem. Bármi is fog történni, az biztosan jó lesz majd a csapatnak, szerintem csak jó dolgok várnak az istállóra" - mondta az orosz pilóta.

 

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: