DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. október 20. vasárnap
F1

Hülkenberg a Ferrari győzelmére fogadna

Nico Hülkenberg az olasz alakulat végső elsőségére tippelne a 2017-es világbajnoki címmel kapcsolatban. A Renault versenyzőjét lenyűgözte a maranellóiak idei teljesítménye.

A német pilóta elismeri: izgalmasan alakul az idei szezon, és ez annak köszönhető, hogy a Ferrari elérte a Mercedes szintjét. Az év eleji várakozásokkal ellentétben négy forduló után az olasz istálló versenyzője, Sebastian Vettel vezeti a világbajnoki tabellát.

A Mercedes F1-es csapatfőnöke korábban elmondta, a két alakulat kiélezett küzdelme jót tehet a száguldó cirkusznak. Nico Hülkenberg is egyetért a címvédő alakulat főnökével: „Hosszú ideje nem volt már ilyen közel az első két csapat egymáshoz. Ez nagyon jó csata az F1-nek.”

 hulkenberg-ferrari-gyozelem-2017



„A Mercedes kiegyensúlyozottan a legmagasabb szinten van az F1-ben évek óta, de nagyon lenyűgözött a Ferrari teljesítménye. Remek autót építettek, és éppen ezért az ő végső győzelmükre tippelnék” - folytatta a Renault pilótája az olaszokról.

Hülkenberg a Ferrari sikerére tippelt, de szerinte most még nehéz megjövendölni, ki nyer a végén: „De mindkét csapat harcban van a győzelemért. Jelenleg még lehetetlen megjósolni, kié lesz a végső siker.”

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: