DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. október 10. csütörtök
F1

Hamilton: A Ferrari blöfföl a tempójáról

Lewis Hamilton szerint nagyon közel került a Mercedeshez a maranellói alakulat. A háromszoros világbajnok úgy gondolja, hogy az olasz gárda nem teljesen őszinte a tempójával kapcsolatban.

A címvédő alakulatnál nem lehetnek maradéktalanul elégedettek az előszezoni tesztek után. A Ferrari rendkívül erősnek tűnik, amit Niki Lauda is elismert. Ezúttal Lewis Hamilton beszélt az olaszok lehetséges tempójáról.

A háromszoros világbajnok így kezdte mondandóját: „Azt hiszem, hogy a Ferrari blöfföl, és sokkal gyorsabb, mint mutatja. Nagyon közel vannak hozzánk. Nehéz megmondani jelenleg, ki van előrébb.”

 hamilton-teszt-2017-catalunya



Hamilton így folytatta: „Nagyon közel vannak, ha nem gyorsabbak nálunk. Bármi is a helyzet, alig várom, hogy megmérkőzhessek velük. Ehhez már csak néhány hetet kell aludnunk.”

A brit a teszten végzett tevékenységére is kitért: „Jó volt néhány kört megtenni a délelőtt igen kevés benzinnel. Az egyensúlyon dolgoztunk, és eszközöltünk néhány kisebb változtatást. Sokat tanultam az autóról, mielőtt átadtam Valtterinek a kormányt.”

„Megpróbáltuk szimulálni olyasmit, mint az időmérő, és az autó jól működött alacsony benzinnel. Nagyszerű érzés volt ekkor vezetni” - zárta gondolatait Hamilton.

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: