DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. július 27. szombat

F1 hírek

Hivatalos: Sainz Austinban már a Renault-nál

A hírt, aminek Jolyon Palmer elébe szaladt, pár perccel később a Renault hivatalosan is megerősítette. Ez lesz a brit pilóta utolsó hétvégéje a csapattal, helyére pedig az USA Nagydíjon már Carlos Sainz ül.

részletek

Palmer vallomása: Ez az utolsó versenyem

Váratlanul, mindenféle hivatalos közlemény nélkül tudatta a Formula-1 követőivel Jolyon Palmer, hogy ezen a hétvégén fog utoljára rajthoz állni a Renault autójával. Mégis jöhet Carlos Sainz a helyére.

részletek

Nagyot kaszálna vasárnap a Force India

Rendkívül erős időmérőt teljesített Suzukában Esteban Ocon és Sergio Perez, akik a finnek büntetései után még előrébb is indulhatnak, mint a kvalifikáción megszerzett hetedik és nyolcadik helyek.

részletek

Hamilton egyáltalán nem tart Vetteltől

A bajnoki esélyesek több mint egy hónap után rajtolhatnak ismét egymás mellől, a háromszoros F1-es világbajnok azonban nem érzi, hogy tartania kellene négyszeres vb-első riválisától.

részletek

Massa: Pont, mint a 2006-os pole-köröm

Bár az eredménylista 9. helyén viszonylag feltűnésmentes maradt, Felipe Massa egyik legjobb időmérő edzésének nevezte a suzukait, ami az ehhez szükséges autóban talán első rajthelyet is érhetett volna számára.

részletek

Verstappen messze az ideálistól Suzukában

A sepangi győztes ezúttal messze volt attól, hogy a pole-pozícióért harcoljon az F1-es Japán Nagydíj időmérő edzésén, és úgy véli, több volt abban a körében, amely az ötödik helyre volt elegendő.

részletek

Mercedes: Egy lépés az autó megértése felé

A Mercedes elméletben első sort szerzett az F1-es Japán Nagydíjra, ám Valtteri Bottasra rajtbüntetést vár - az istálló sportigazgatója szerint ennél többet nem lehetett volna kihozni a W08-asból.

részletek

Grosjean nem érti, mi okozta a balesetet

A Haasnál az egymást követő második hétvégén kell a szerelőknek újjáépíteniük az egyik autót, ezúttal is Romain Grosjeanét, aki a Japán Nagydíj időmérőjének első szakaszában csapódott a falnak.

részletek

Valóban ezért nyerhet végül Hamilton?

Jenson Button számára a 2017-es év világbajnoki címére egyértelműen Lewis Hamilton a favorit. A brit elmondta, mi a legerősebb pontja a Mercedesnek, ami leginkább segíti honfitársát.

részletek

Vettel: Mostanában elég jók a rajtjaink…

Bajnoki riválisa, Lewis Hamilton mellől, az első sorból vághat neki a Ferrari német versenyzője az F1-es Japán Nagydíjnak: a négyszeres vb-első az időmérős hátrány ellenére is kifejezetten bizakodó.

részletek

A McLaren Norrist akarja szerződtetni

Megállíthatatlanul törnek be a Formula-1-be a fiatal, tehetséges pilóták. Egyikük a nyáron a McLarennel tesztelő Lando Norris, akit jövőre már hivatalosan is szerződtetne a wokingi istálló.

részletek

Rosberg elismerően szólt Hamiltonról

A 2016-os világbajnok a Sky F1-es szakértőjeként ténykedik a suzukai hétvégén, és csak szuperlatívuszokban tudott beszélni volt csapata pilótáinak teljesítményéről.

részletek