DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. május 12. vasárnap
F1

Hamilton büszke a teljesítményére

A háromszoros F1-es világbajnok szerint saját magára és mindenkire büszke, aki hozzásegítette az eredményeihez - mindent úgy kell csinálnia, ahogy az elmúlt hetekben, mást nem tehet.

A malajziai motorhiba és a Japánban elrontott rajt óta hibátlanul teljesít Lewis Hamilton, az Egyesült Államokban, Mexikóban és Brazíliában is győzni tudott, méghozzá meggyőző fölénnyel - azonban hiába folytatja így a szezon utolsó futamán, ez sem garantálja számára negyedik világbajnoki címét. A brit pilóta csak azzal foglalkozik, hogy a saját feladatát elvégezze és mindent kiadjon magából.

hamilton-mercedes-2016



"Büszke vagyok és büszke is leszek magamra, ha úgy teljesítek Abu Dhabiban is, mint ahogy mostanában. Mindenkire büszke vagyok, aki segített abban, hogy megnyerjük ezeket a versenyeket. Micsoda év! Kilenc futamgyőzelmet szerezni hihetetlen" - mondta a mindent eldöntő hétvége előtt a háromszoros világbajnok.

"Brazíliában már a harmincegyedik győzelmemet jegyeztem a csapattal, ami őrült szám. Igazán hálás vagyok a srácoknak, hogy ilyen sok remek lehetőséget biztosítottak számomra és ki is tudtam ezeket használni" - tette hozzá a Mercedesnél töltött eddigi éveivel kapcsolatban Hamilton.

"Én vagyok a vadász és csak azt kell csinálnom továbbra is, amit jelenleg csinálok. Jó az autóm, jó a megbízhatóság, ezt pedig mutatják is az eredmények. Ezen a hétvégén is 100%-ot fogok nyújtani és Abu Dhabi alapvetően egy jó pálya számomra" - tekintett előre a tizenkét pontos hátrányban lévő pilóta.

 

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: