Steward
Bognár Viktor
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2020. október 24. szombat

AbuDhabi

Jos Verstappen burkoltan csalással vádolja a Ferrarit

Nem csitul a vörös istálló körüli balhé az üzemanyagrendszert illetően, Max Verstappen édesapja szerint az Abu Dhabi ügynél sincs szó számítási hibáról, mint ahogy azt a Scuderia kommunikálja.

részletek

Binotto: Egész évben ellenőrizték az üzemanyagunkat

Mattia Binotto szerint 2019-ben legalább tízszer ellenőrizték azt, hogy bánik autójuk az üzemanyaggal, ennek volt az utolsó lépése az, ami Abu Dhabiban történt a Ferrarival.

részletek

Ocon: Legalább most gyűjtögethetek kilométereket

Esteban Ocon egyrészt már annak a ténynek is örült, hogy hosszú kihagyás után érdemi munkát végezhetett egy F1-es autóban, másrészt pedig annak, hogy ezzel elébe megy a 2020-as tesztkorlátozásoknak.

részletek

Grosjean: Még a 2020-as gumik sem az igaziak

Azok után, hogy Romain Grosjean is kipróbálhatta a Pirelli 2020-ra szánt gumijait, nem igazán elégedett. A francia szerint ezek még mindig nem teljesen olyanok, amelyek ideális versenykörülményeket biztosítanának a maguk részéről.

részletek

Ők vezetnek a szezonvégi F1-es teszten

Kedden és szerdán is pályára gördül a Formula-1 mezőnye, számukra a jóból sem árt meg a sok - mutatjuk, hogy mikor ki fog majd az autókban ülni az előzetes tervek szerint.

részletek

Albonnak meggyűlt a baja Vettellel

A Red Bull pilótája a szezonzáró jó részét Vettel üldözésével vagy az előle meneküléssel töltötte. Egy stratégiai húzással megpróbálta átugrani, de ez nem sikerült, így elégedetlenül zárta a futamot.

részletek

Hosszú időre elszállt a DRS a zárófutamon

Eleinte ideiglenes hibának tűnt, ám a verseny első harmadában technikai hiba miatt nem használhatták a pilóták a nyitható hátsó vezetőszárnyat. Most már azt is tudjuk, miért történt ez.

részletek

Hülkenberg: Ez jó is lehetett volna…

A 2020-ra ülés nélkül maradt pilóta utolsó futama pontosan úgy zajlott, ahogy az egész F1-es karrierje: nagy potenciállal, de végül kimagasló eredmény nélkül. Tervét az élet írta át.

részletek

Norris: Béna voltam Perez ellen

A McLaren brit F1-es pilótája saját magát ekézte, miután az Abu Dhabi Nagydíj utolsó körében az a Perez vette el tőle a hetedik helyet, aki közvetlenül előtte végzett az egyéni tabellán.

részletek

Az 1963 óta első decemberi nagydíj története

Véget ér egy újabb hosszú menet, a 2019-es F1-es szezon a 21. futammal búcsúzik. Előtte azonban még vár ránk néhány megválaszolatlan kérdés. Tartsatok szöveges közvetítésünkkel!

részletek

Latifi 2., a DAMS bajnok lett az F2-ben

Brazil és olasz győzelemmel zárult a Formula-2 2019-es szezonja: a bajnok Nyck de Vriesnek már belefért a gyenge hétvége, a további helyekért és a csapatbajnoki trófeáért azonban még folyt a harc.

részletek

Abu Dhabi Nagydíj - A rajtrács

2019 a Mercedes sikeréről szólt, és a szezonzáró rajtrácsát is a csapat két autója keretezi. A győzelem sorsa viszont, mint idén a legtöbb futamon, ezúttal sem lefutott: ki zárja a legjobb szájízzel az idényt?

részletek
Olvastad már?