DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. október 7. hétfő
F1

Massa: Ezt a hétvégét sosem felejtem el

A visszavonuló F1-es pilóta utolsó Brazil Nagydíjára készül - szerinte pályafutása egyik legkülönlegesebb futama áll előtte és erre a hétvégére valószínűleg mindörökké emlékezni fog.

Utolsó hazai Formula-1-es futamára készül Felipe Massa - a Williams pilótája már bejelentette visszavonulását (már az utódját is bejelentették), így még inkább különleges lesz számára a soron következő Brazil Nagydíj. Ezen felül természetesen tétje is van számára/számukra, hiszen a grove-i istálló a Force Indiával küzd a konstruktőri negyedik helyért, de Massával kapcsolatban ez most valószínűleg másodlagos lesz...

massa-williams-suzuka-2016



"A Mexikói Nagydíj után egyenesen Sao Paulóba utaztam. A hazai futamom mindig egészen különleges, ez pedig most valószínűleg még inkább az lesz majd. Ez az utolsó Brazil Nagydíjam és biztos vagyok benne, hogy pályafutásom egyik legkülönlegesebb versenye lesz" - tekintett előre Massa a Motorsport.comra írt blogjában.

"Interlagosban értem el a legnagyobb álmomat, itt nyertem meg a hazai Formula-1-es futamomat. Minden pilóta meg akarja nyerni hazája futamát, de azt hiszem, hogy a brazil emberek számára ez ennél egy kicsit többet jelent. Hihetetlen, hogy ezt elértem és szerencsés vagyok, hogy kétszer is átélhettem. Szóval tudni azt, hogy néhány nap múlva az utolsó hazai futamomon fogok rajthoz állni, ilyen extra figyelem mellett, nagyon különlegessé teszi a helyzetet" - folytatta a brazil pilóta.

"A szurkolók támogatása miatt olyan hétvégére készülök, amelyet sosem fogok elfelejteni - és amiatt, hogy valami olyat nyújtsak nekik, amit ünnepelhetnek" - zárta gondolatait Massa.

 

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: