DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. május 6. hétfő
F1

Rádiózás: Sebastian Vettel a világ ellen

Nico Hülkenberg szerint megesik az olyan, ami Sebastian Vettellel történt a Mexikói Nagydíjon - a futam alatt mindenkiben dolgozik a feszültség, honfitársa pedig különleges ebből a szempontból.

Nagy port kavart Sebastian Vettel hétvégi rádiózása, a négyszeres világbajnok keresetlen szavakkal illette Charlie Whitingot és tajtékzott, amikor Max Verstappen nem engedte el a Mexikói Nagydíj hajrájában. Fruszráltsága miatt végül nem kapott büntetést, de többek szerint túlzásba esett ezúttal - honfitársa, Nico Hülkenberg szerint minden pilótában forrnak az indulatok a bukósisak alatt.

vettel-ferrari-mexiko-2016



"Ez mindig úgy fest, hogy Seb a világ ellen" - mondta a Force Indiától a Renault-hoz szerződő Formula-1-es pilóta. "Biztos vagyok benne, hogy Charlie nem boldog és nem elégedett. Persze néha elhagyja a szánkat olyan, hogy 'micsoda hülye', vagy 'mekkora idióta', de ezeket általában kivágják" - magyarázta.

"Ez azonban egyszerűen megtörténik a verseny hevében, amikor a határon autózunk, minden apróság számít és kőkeményen próbáljuk kihozni a helyzetből a legtöbbet. Amikor nem megy minden jól, akkor nagyon ingerültek vagyunk, Seb pedig nagyon különleges ebből a szempontból" - beszélt honfitársáról Hülkenberg.

 

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: