DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 26. péntek
F1

Adatbank: Minden, amit az F1-ről tudni kell

Tovább folytatódik a Formula.hu megújulása: létrehoztunk egy F1-es adatbankot, ahol mindent megtalálsz a királykategória pilótáiról, csapatairól és versenyhelyszíneiről. Pillants a fejlécünkre!

Egy újabb komoly fejlesztőcsomag érkezett a Formula.hu-ra, melynek legfontosabb eleme az F1-es Adatbank kialakítása, melyet honlapunk megváltozott fejlécéből érhettek el. Az Adatbank gyűjtőoldalán megtaláljátok az összes idei Formula-1-es pilótát, csapatot és pályát, s hamarosan további érdekességekkel bővül majd a „kínálat”.

Emellett a versenyzőknek, az istállóknak és a versenyhelyszíneknek külön gyűjtőoldalakat is létrehoztunk, melyek szintén elérhetőek a fejlécből a fontosabb nemzetközi sorozatok pontversenyének állásával és versenynaptáraival együtt. Az egyes adatlapokon számos információ mellett az adott pilótáról, csapatról, illetve pályáról szóló legfrissebb hírek linkjeit is megtaláljátok.

adatbank_ajanlo



Az Adatbank első verziója elkészült, de nem áll le a fejlesztés: a következőkben terveink szerint többek közt a pilóták és a csapatok különböző rekordjaival, illetve a versenyzőkről szóló és tőlük származó idézetekkel, valamint további érdekességekkel is bővítjük majd az egyes adatlapokat. Emellett folytatjuk a tesztpilóták feltöltését, de más terveink is vannak, így például a világbajnokok arcképcsarnokának létrehozása – érdemes tehát gyakran visszatérni az Adatbankba.

Ha valamilyen problémát vagy pontatlanságot találtok, arra kérünk Titeket, hogy jelezzétek a Facebookon nekünk küldött üzenet formájában, s igyekszünk minél előbb javítani azt. Továbbá azt is kiemelnénk, amit minden egyes adatlapon is olvashattok: a statisztikai adatokat egyelőre a 2014-es szezonnal bezárólag tüntettük fel.

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: