DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 26. péntek
F1

Hamilton: Azt hittem, hogy Schwarzi magasabb

Kitűnő hangulatban zajlott az F1-es szezonnyitó futam utáni interjúja, ahol Lewis Hamilton még ahhoz is vette magának a bátorságot, hogy beszóljon a „Terminátor” magasságára...

Az Ausztrál Nagydíjon Benedict Cumberbatch után ismét egy a filmek világából ismert sztár készítette a verseny után interjúkat, ezúttal Arnold Schwarzeneggert kérték fel erre, aki kiválóan feltalálta magát ebben a szerepben, és nagyon jó hangulatú interjút hozott össze Lewis Hamiltonnal, Nico Rosberggel és Sebastian Vettellel.

„Rendkívül nagy öröm számomra, hogy itt lehetek a világ legjobb közönsége előtt, köszönöm nekik, hogy eljöttek!” – kezdte Hamilton. „A csapatom fantasztikus munkát végzett ma, remek érzés így folytatni a szezont, ahogy az is, hogy itt lehetek veled! De azt hittem, magasabb vagy, te vagy a Terminátor...” – tréfálkozott a címvédő Schwarzeneggerrel, aki nem jött zavarba, és így felelt: „Nincs rajtam a magassarkúm!”

hamilton_schwarzi



A színész ezt követően rátért saját „szakterületére”, és megkérdezte Hamiltont, hogy mennyit kell edzeniük, hogy végig tudjanak csinálni egy futamot. A brit így felelt: „Sokat, nagyon sokat edzünk. A legtöbb ember nincs is tisztában vele, mennyire komoly fizikai terhelésnek vagyunk kitéve a versenyek során, épp ezért alaposan fel kell készülnünk erre.”

Schwarzenegger Rosbergtől azt kérdezte, hogy mit gondol, le tudja-e majd győzni Hamiltont: „Nagyszerű érzés, hogy második lettem, ez egy remek szezonkezdet a csapat számára. Lewis egész hétvégén világbajnoki formában volt, így nem tudhattam őt legyőzni, de azt megígérhetem, hogy az egész szezonban alaposan megdolgoztatom a pénzéért. Köszönöm a szervezők remek munkáját és a nézőknek is a fantasztikus hangulatot!”

Végül a Ferrarinál harmadik hellyel bemutatkozó Vettelhez fordult: „Nagy megtiszteltetés számomra, hogy a Ferrarinál vezethetek, boldog vagyok, hogy ilyen jól kezdtem a szezont. A csapat büszke lehet az elvégzett munkára, grazie mille! Az autó az időmérő után a futamon is jól ment, de így is nagyon sokat kell majd dolgoznunk, hogy őket kettőjüket is megverhessük.”

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: