DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. május 20. hétfő

F1 hírek

Verstappen a sprintpole-ban, Ricciardo 4.

Max Verstappené lett az F1-es Miami Nagydíj sprintfutamának pole-pozíciója Charles Leclerc előtt, a végén bukott el a McLaren, Daniel Ricciardóé a meglepetés.

részletek

Kérvény: Antonelli 17 évesen debütálna

Kérvényezték az FIA-nál, hogy Andrea Kimi Antonelli a szabályokat felülírva már 17 évesen bemutatkozhasson az F1-ben – megvizsgálják a kérelmet.

részletek

Horner egy ideje készült Newey távozására

Nem a Red Bullnál zajló zavaros ügyek miatt távozik Adrian Newey, és búcsújának semmi köze Max Verstappen jövőjéhez – állítja Christian Horner.

részletek

Miami Nagydíj: a szabadedzés végeredménye

Verstappen az élen Piastri és Sainz előtt, kisebb gondok a McLarennél, Leclerc mért kör nélkül lett utolsó. Az F1-es Miami Nagydíj egyetlen szabadedzésének végeredménye.

részletek

Verstappen az élen, megállt a Ferrari

Charles Leclerc alatt megállt a Ferrari, a McLaren bemutatta átalakított autóját, de végül megint Max Verstappen zárt az élen.

részletek

A pénteki F1-es edzések dönthetnek Bearmanről

A Haas csapatfőnöke elmondta: többet fog nyomni a latba, hogy milyen hozzáállást tanúsít a velük teljesített szabadedzéseken a brit, mint az F2-es eredményei. Eközben Magnussen is maradna.

részletek

Nem tetszik az F1-es pilótáknak az új sprint

Furcsa, hogy nem a sprinttel zárul a szombat, ami mégis csak egy verseny – de még a parc fermé feloldása kapcsán is vegyesek az érzéseik.

részletek

„Részmunkaidőben” érkezhetnének új csapatok?

Sajtóhírek szerint egy forradalmian új ötlet került az F1 és az FIA asztalára: három új gárda is érkezhetne, de csak a negyedik évükben válhatnának teljes jogú konstruktőrré.

részletek

Russell Verstappen érkezéséről: Hozzuk össze!

„A legjobbak ellen akarok versenyezni” – jelentette ki a brit, aki örülne, ha az F1-es világbajnok lenne a csapattársa a Mercedesnél.

részletek

Sajtó: A Williams is bejelentkezett Newey-ért

Meglepő csapat szállhat harcba a Red Bulltól távozó szakember szolgálataiért: visszatérhet korábbi F1-es sikerei helyszínére a tervezőzseni?

részletek

„Adrian jelentheti a különbséget” – Leclerc

Már most is nagyon jó a Ferrari F1-es csapata, de a monacói szerint Newey olyan figura, aki még ezen felül is még tovább erősítheti a gárdát.

részletek

„Német versenyzőt akart az Audi” – Bottas

Az időzítés meglepte a finnt, de szerinte van értelme Hülkenberg leigazolásának. Saját jövője kapcsán elárulta: több F1-es csapattal is egyeztet.

részletek