DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2023. november 30. csütörtök

F1 hírek

„Jövőre szorosabb verseny lesz” – Domenicali

Stefano Domenicali, a Formula-1 vezérigazgatója arra számít, hogy a következő szezonban a riválisok közelebb kerülnek versenytempóban a Red Bullhoz. Verstappennek is gratulált.

részletek

Perez tudja: főleg az időmérőn kell javulnia

A mexikói versenyző szerint a vasárnapi formája erős volt a 2023-as F1-es szezonban, ezért lett vb-ezüstérmes. Hálás a nehéz idényért, mert sokat tanult a Red Bullról.

részletek

„Rajtam múlik vagy az autón?” – Hamilton

A hétszeres F1-es világbajnok elismerte: olykor benne is megfogalmazódtak kételyek. De most már hiszi, hogy a Mercedes rátalált a helyes irányra.

részletek

„Ez volt a legerősebb évem az F1-ben” – Albon

Bár Tsunodától függtek Abu Dhabiban és az autó valóban inkonzisztens volt idén, a brit-thai elmondta, minek köszönhette a Williams a konstruktőri hetedik helyet.

részletek

„Örömmel beszél az Andrettivel” az Alpine

Ha jöhet az F1-be az Andretti és a GM, akkor örömmel beszél velük a motorszállítói szerződésről az Alpine vezetősége: részükről ennek nincs akadálya, csak az előzetes megállapodás járt le.

részletek

„Nagy a potenciál” – így értékel a Ferrari

Több mutatóban második, bizonyos értelemben csak nyolcadik, a tabellán pedig harmadik lett a Scuderia 2023-ban: Fred Vasseur szerint hatékonyabbá kell válniuk 2024-re.

részletek

Mit csinál az F1 a sprintekkel 2024-ben?

Fordított rajtrács, sprintbajnokság, pont a sprintkvalifikációért, miegymás: ötletek vannak, igazi megoldás nincs. Az eltörlésük továbbra sem opció az F1 vezetése számára.

részletek

Ocon zárta az élen az F1-es tesztnapot

Mutatjuk a szezon utáni F1-es teszt eredményét: Ocon volt a leggyorsabb O'Ward és Vesti előtt, de a Ferrari is elégedett lehet. Russell viszont balesetet szenvedett.

részletek

Mercedes: Mindent kicserélünk az autón

Toto Wolff állítja: minden részletében megújult autó lesz a W15-ös – de azt is tudja, hogy a „Mount Everestet kell megmászniuk”, hogy befogják a Red Bullt az F1-ben.

részletek

Késéssel és Sainz-vezetéssel indult a teszt

Csúszással kezdődött, piros zászlóval folytatódott a keddi F1-es teszt, amelyen félidőben a Ferrari spanyolja rendelkezik a legjobb idővel.

részletek

Több mint 7 millióba kerül a Red Bull vb-címe

Csaknem hét és fél millió eurós nevezési díjat köteles fizetni a világbajnok istálló az F1-ben, de Max Verstappen is új rekordot állít fel a szupelicenszdíjával.

részletek

Már rendelhető a Száguldás és cirkusz 2023

Carlos Sainz előszavával és a búcsúzó Franz Tost köszöntőjével érkezik szerkesztőségünk 2023-as F1-es kiadványa. Beszámolók, háttéranyagok, toplista: tökéletes ajándék a karácsonyfa alá!

részletek