DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. június 15. szombat

Egyéb hírek

4 dolog, ami segíthet elütni az időt

Ha már te is alig várod, hogy újra elinduljon a hajsza a győzelemért, akkor biztosan ismerős az érzés, hogy ilyenkor szinte vánszorog az idő.

részletek

Hogyan maradnak észnél az F1-es pilóták?

A Hungaroringen egy F1-es verseny 70 kör hosszú, de előfordulnak ennél is több körös versenyek is – például a 78 körből álló monacói nagydíj. A versenyeket sokszor még a tévében nézve is nehéz...

részletek

Facsemetékkel ünnepli nagykorúságát az AMTS

Idén "nagykorúvá" válik és továbbra is törekszik a fenntarthatóságra, a környezettudatosságra Európa egyik legnagyobb autó motor és tuning rendezvénye a budapesti Hungexpón idén március 22-24 között 18. alkalommal megrendezett UNIX-AMTS Autó,Motor és Tuning Show.

részletek

Mi az a WiFis kamera?

Egy WiFis kamera olyan biztonsági megoldás, aminek számos előnye van.

részletek

Gyümölcsoltó Boldogasszonykor napi faültetés

Kiss Norbi ötszörös Európa-bajnok autóversenyző, Ignácz Balázs főispán, Szalóki Péter, Kápolna alpolgármestere, Szomszéd Lajos üzletember, Náksi Attila Dj, Báder Ernő prímás és Dr Illés Zoltán, az Orbán-kormány korábbi államtitkára is helyesli a tervet, ezért eljönnek fát ültetni.

részletek

Luxusautók precizitása az álmok Can-Amjainál

Közeleg a 2024-es UNIX-AMTS Autó, Motor és Tuning Show, ahol Magyarországon először lesznek kiállítva a legendás Can-Am márka idei csúcsmodelljei.

részletek

Amit az airsoft pisztolyokról tudni érdemes

Ismerkedsz az airsoft világával? Vagy rögtön a karabéllyal, mesterlövész puskával kezdted? Aztán rájöttél, hogy szükséged lenne egy pisztolyra is?

részletek

Brutális bérgyilkos Kiss Macskaárvaházában

Pánikra azért semmi ok: Simor Olivér csak egy hamarosan a hazai mozikban is látható akciófilmben alakítja a rosszfiút. Az egykori Való Vlág közönségkedvenc a valódi életben lelkes állatbarát - és nagy Kiss Norbi szurkoló.

részletek

Veszélyes keverékek PCN bejelentése

Amennyiben vállalkozóként olyan tevékenységet folytatunk, melynek során veszélyesnek ítélt keverékeket gyártunk, forgalmazunk vagy használunk, akkor számos előírásnak kell eleget tennünk a szabályos működéshez.

részletek

Így helyezkedhetünk el a logisztikában

A logisztika olyan iparág, amely az elmúlt időszakban rengeteg változáson és fejlődésen ment keresztül. Az iparág fejlődésével párhuzamosan azonban azok a szükséges kompetenciák is változnak, amelyekre a logisztikai szakembereknek szükségük van ahhoz, hogy versenyképesek maradjanak.

részletek

Álláslehetőségek biztosító társaságoknál

A közgazdasági területen kínálkozó állások tárháza nagyon széles. A pénzügyi asszisztenstől a gazdasági vezetőn át az ügyvezetőig tucatnyi munkalehetőség kínálkozik. De ha a biztosítói munkakörök érdekelnek bennünket, ott is találunk bőven nyitott pozíciókat a munkaerőpiacon.

részletek

Hogyan működik a szivattyú?

Ahány feladat és terület, annyiféle szivattyú létezik. Nehéz is olykor meghatározni, melyik típust érdemes választani, és hogyan kell üzemeltetésszerűen alkalmazni az adott darabot.

részletek