DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. június 22. szombat

Egyéb hírek

Mit tudnak az egyes kutyanyíró ollók?

Sokan sajnos még a mai napig könnyelműen kezelik a kutyakozmetika témát, hiszen szerintük pár vágás és minden meg van oldva. Szerintük egy kis nyissz itt, aztán kicsit arrébb és semmi más teendőjük nincsen a kedvencük bundájával.

részletek

Virtuális autóversenyeken a Macskaárvaház

Ha a világ bármely komoly autós szimulátorbajnokságában valaki meglátja az egyik versenyautón a kápolnai Macskaárvaház Alapítvány logóját, akkor ne gondolja, hogy káprázik a szeme.

részletek

Ha elektromos autótöltőt vásárolnánk

Egyre népszerűbbek az olyan szálláshelyek, ahol lehetőség nyílik az elektromos autók töltésére. Olyannyira, hogy a legtöbb szállásfoglaló oldalon már erre a lehetőségre is szűrhetjük a találatokat. Nem véletlenül, hiszen hazánkban is egyre több villanyautó rója az utakat.

részletek

6 szabály, ami a versenyautókra is vonatkozik

Habár a közúti közlekedés és a versenypályán történő vezetés körülményei igencsak eltérőek, vannak olyan általános szabályok, amelyek egyaránt érvényesek a személygépjárművekre és a versenyautókra is.

részletek

4 dolog, ami segíthet elütni az időt

Ha már te is alig várod, hogy újra elinduljon a hajsza a győzelemért, akkor biztosan ismerős az érzés, hogy ilyenkor szinte vánszorog az idő.

részletek

Hogyan maradnak észnél az F1-es pilóták?

A Hungaroringen egy F1-es verseny 70 kör hosszú, de előfordulnak ennél is több körös versenyek is – például a 78 körből álló monacói nagydíj. A versenyeket sokszor még a tévében nézve is nehéz...

részletek

Facsemetékkel ünnepli nagykorúságát az AMTS

Idén "nagykorúvá" válik és továbbra is törekszik a fenntarthatóságra, a környezettudatosságra Európa egyik legnagyobb autó motor és tuning rendezvénye a budapesti Hungexpón idén március 22-24 között 18. alkalommal megrendezett UNIX-AMTS Autó,Motor és Tuning Show.

részletek

Mi az a WiFis kamera?

Egy WiFis kamera olyan biztonsági megoldás, aminek számos előnye van.

részletek

Gyümölcsoltó Boldogasszonykor napi faültetés

Kiss Norbi ötszörös Európa-bajnok autóversenyző, Ignácz Balázs főispán, Szalóki Péter, Kápolna alpolgármestere, Szomszéd Lajos üzletember, Náksi Attila Dj, Báder Ernő prímás és Dr Illés Zoltán, az Orbán-kormány korábbi államtitkára is helyesli a tervet, ezért eljönnek fát ültetni.

részletek

Luxusautók precizitása az álmok Can-Amjainál

Közeleg a 2024-es UNIX-AMTS Autó, Motor és Tuning Show, ahol Magyarországon először lesznek kiállítva a legendás Can-Am márka idei csúcsmodelljei.

részletek

Amit az airsoft pisztolyokról tudni érdemes

Ismerkedsz az airsoft világával? Vagy rögtön a karabéllyal, mesterlövész puskával kezdted? Aztán rájöttél, hogy szükséged lenne egy pisztolyra is?

részletek

Brutális bérgyilkos Kiss Macskaárvaházában

Pánikra azért semmi ok: Simor Olivér csak egy hamarosan a hazai mozikban is látható akciófilmben alakítja a rosszfiút. Az egykori Való Vlág közönségkedvenc a valódi életben lelkes állatbarát - és nagy Kiss Norbi szurkoló.

részletek