DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 28. vasárnap
Egyéb

Ibiza Cupra: Maximális teljesítmény kompakt kiszerelésben

Az új Ibiza Cupra színtiszta formában mutatja meg a Seat márka lényegét- a szenvedélyes formaterv, a kiemelkedő teljesítmény és a korszerű technológia egységének köszönhetően az egyik legdinamikusabb autó a kategóriájában.

Mindennapos használatra az Ibiza Cupra a tökéletes sportautó, kis méretének és kitűnő kihasználhatóságának köszönhetően. A lenyűgöző teljesítményt az 1.8 literes TSI erőforrás biztosítja- gyorsulás 0-100 km/h-ra 6.7 másodperc alatt, legnagyobb sebesség 235 km/h- amely kivételes hatékonysággal párosul. Az új belső tér minősége lélegzetelállító, miközben a nagyszerű hálózatba kapcsolhatóságért a Seat Full Link, a Seat DriveApp és a Seat ConnectApp felel. A fejlesztése során nagyon korlátozottak voltak a lehetőségek- a vásárlók ugyanis hihetetlenül jó fogadták az Ibiza szenvedélyes és dinamikus formatervét, ez volt a fő oka, hogy a kompakt méretű spanyol modell mellett döntöttek.

seat ibiza cupra



“Az Ibiza Cupra a Seat márka ikonja. A feltűnő formaterv és a kiemelkedő teljesítmény minden egyes kilométeren élvezetes vezetési élményt nyújt.” –mondta Jürgen Stackmann, a Seat S.A elnöke

“Az innovatív hálózatba kapcsolhatósággal, a megújult belső térrel és a tovább javított minőséggel az új Ibiza Cupra tisztán mutatja, hogy vállalatunk milyen tempóban folytatja fejlesztéseit.”

A siker-sztori új fejezete kezdődik. Az első generációs Ibiza Cupra 1996-ban került forgalomba, amikor a rendkívül dinamikus Cupra modellek a Seat márka szerves részévé váltak. Ennek a történetnek a következő fejezetét az új Ibiza Cupra írja: 141 kW (192 LE), XDS elektronikus differenciálzár-funkció, nagyteljesítményű fékberendezés, Cupra vezetési profil állítható csillapítással- magas technikai színvonal az új Ibiza Cupra modellben, amelyben a gazdag felszereltség innovatív részletekkel egészült ki. Például a Seat infotainment rendszerével, amely nagyszerű megoldásokat nyújt az okostelefon integrációjára a Full Link és Seat DriveApp alkalmazások segítségével.

“A közvetlen, erőteljes gyorsulás, a rendkívül pontos kezelhetőség, a nagyszerű tapadás és a nagyteljesítményű fékberendezés garantálja azt a vezetési élményt, amely méltó a Cupra névhez.”- mondta Dr. Matthias Rabe, a Seat S.A. Kutatási és Fejlesztési részlegének alelnöke. “Az új Ibiza Cupra tökéletes példája annak, hogy a Seat márkánál, hogyan egyesítjük a Volkswagen Csoport legújabb technológiáit annak érdekében, hogy egyedi és jól megkülönböztethető egységet állítsunk össze.”

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: