Steward
Admin
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2019. május 20. hétfő

Ibiza

Niki Lauda kórházba került

A háromszoros Formula-1-es világbajnok Niki Lauda egy ibizai nyaralás során lett influenzás, melynek következtében egy bécsi kórház intenzív osztályán ápolták. Szerencsére már jobban van az osztrák legenda.

részletek

Különleges kiadás érkezik a SEAT két modelljéből

Fiatalosak és lendületesek, városi pörgésre tervezve. Pontosan ilyen az új SEAT Ibiza és az Arona és ez jellemző a Beats by Dr. Dre márkára is, amely megváltoztatta az emberek zenehallgatási szokásait. A SEAT és a Beats együttműködése tavaly kezdődött, amikor a BeatsAudio opcionálisan elérhetővé vált a modellkínálat számos darabjában, így a Mii, az Ibiza, a Leon, az Arona és az Ateca modellekben. Most pedig új szintre érkezett a a SEAT és a Beats szövetsége, hiszen bemutatkozott a fiatalos és városi modellek két új, egyedi változata, az Ibiza és az Arona Beats.

részletek

Az új Ibiza TGI a környezetkímélő autózás legjobb alternatívája

Története eddigi legjobb SEAT Ibiza modellje immár a leginkább környezetkímélő Ibiza is egyben, a márka sűrített földgáz (Compressed Natural Gas; CNG) hajtástechnikája ugyanis a spanyol gyártó „bestsellerének” ötödik generációjába is megérkezett.

részletek

SEAT Ibiza: Három évtizednyi fejlesztés

A SEAT Ibiza első illetve legújabb generációja azon a szigeten találkozott, amelyről a nevüket kapták. Az első modell színre lépése után több, mint három évtizeddel létrejött találkozón a két egymás mellett álló modell közötti különbségek szemmel láthatóak. Teo García, aki az Ibiza egyik atyjaként mind az öt generáció fejlesztésében részt vett, felfedi előttünk azokat a tulajdonságokat, amelyek igazi ikonná tették a spanyol modellt:

részletek

Menetpróba - Seat Ibiza 1.0 TSI Style

A legfrissebb Seat nagyot lépett előre, az autó tágassága, csomagtere a kategória élére repítheti a kisautót. A hazai bemutatón tettük próbára az újdonságot.

részletek

Szegmensének egyik legjobb választása az Ibiza?

Egy autó kiválasztását gondos mérlegelés előzi meg, legyen szó magánemberről vagy vállalatról. A döntésnél nem csupán a vételárat veszik figyelembe, de alapvető fontosságúak a fenntartási költségek és az autó várható jövőbeni értéke is. A SEAT éppen ezért kiemelt figyelmet fordított ezekre a meghatározó szempontokra az új Ibiza kifejlesztésénél.

részletek

Meghatározó méretek: Minden téren megnőtt az Ibiza

Az új SEAT Ibiza belső tere jelentősen megnövekedett, elődjéhez képest az új modell lényegesen robosztusabb és biztonságosabb. Vessünk egy pillantást az autó külső méreteire: 4 059 milliméteres hosszával, 1 780 mm szélességével és 1 444 mm (1 429 mm az FR kivitel) magasságával az elődjénél meglepően, összesen 87 milliméterrel szélesebb, 2 milliméterrel rövidebb és egy milliméterrel alacsonyabb. A legfontosabb azonban, hogy méretváltozásai nyomán olyan erőteljes autó karakterét tükrözi, amely valósággal "tapad az útra". Ebben pedig kulcsfontosságú szerepe van az új MQB A0 platformnak.

részletek

Vagány városi cirkáló lett az Ibiza

A napokban ízlelgetik a nemzetközi újságírók az új spanyol kisautót, mely dinamikusabb, komfortosabb és nagyobb autó lett.

részletek

Az autó, amelyhez hasonlót még nem láttál

Melyik volt az első Ibizád? Történetének több, mint három évtizede során milliók váltak Ibiza tulajdonossá. Talán ez volt az első autójuk, amellyel megtették első útjukat az egyetemre és vissza és ki tudja, talán ez az autó még mindig családi autóként szolgál náluk.

részletek

SEAT világpremier a Genfi Autószalonon

A SEAT étkesítése világméretekben továbbra is kétszámjegyű növekedést produkált. Februárban a spanyol márka újabb ugrásszerű növekedést mutatott, a kiszállítások elérték a 31.800 egységet, ami 18,8%-os növekedést jelent 2016 azonos hónapjával összehasonlítva. Az év első két hónapjában az eladások 13,6%-kal emelkedtek, és elérték a 64.000 egységet.

részletek

A legújabb és a legerősebb SEAT is bemutatkozik Genfben

Mindig az autóipar jelentős eseményének számít a Genfi Autószalon, a 2017-es azonban feltétlen különleges a SEAT számára. Mindenekelőtt azért, mert itt mutatkozik be a SEAT Ibiza immár ötödik generációja, így a stand középpontjában a márka legnagyobb darabszámban értékesített modellje áll majd, amely eddig több, mint 5,4 millió példányban talált gazdára.

részletek

Szerelmi négyszögbe keveredett a MotoGP-sztár

Szappanoperába illő történetről számoltak be az olasz bulvárlapok, melynek főszereplője két csinos hölgy mellett egy olasz válogatott labdarúgó és egy MotoGP-pilóta – a helyszín a csodás Ibiza.

részletek
Olvastad már?