DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2023. december 2. szombat

versenypálya

Fisichella: Nincs kedvenc rész, az egész pályát élveztem!

A korábbi háromszoros F1-es futamgyőztes próbálta ki először és ismertette a sajtó képviselőivel a vadonatúj Balaton Park Circuit trükkjeit a megnyitón.

részletek

Milyen végsebesség és köridő várható a magyar MotoGP-pályán?

Két év múlva a tervek szerint már MotoGP-futamot rendeznek a Hajdúnánásnál épülő új helyszínen, de vajon mikre kell figyelni egy pálya tervezésekor? A nyomvonalat tervező céggel beszéltünk.

részletek

Eldőlt, ki tervezi a hajdúnánási MotoGP-pályát

Pénteken kihirdették a MotoGP-nagydíjaknak 2023-tól otthont adó kelet-magyarországi helyszín tervpályázatának eredményét: ez alapján Bordás Péter okleveles építész készítheti el a terveket.

részletek

Malajzia megépíti „Ázsia Nürburgringjét”

Ezzel a hangzatos projektnévvel kezdett új, több funkcióval rendelkező versenykomplexum építésébe Malajzia. A pálya az F1 fogadására is alkalmas lesz, bár az ország jelenleg is éppen megszabadulni próbál a versenyétől.

részletek

Fantasztikus versenypálya épül Tenerifén

Elméletileg akár F1-es futamok rendezésére is alkalmas versenypálya épül a tenerifei turistaparadicsom kellős közepén, az óceán és vulkanikus hegyek által körülzárva. Az építkezés hamarosan kezdődik.

részletek

Szám szerint – Ország-város az F1-ben

A versenynaptár ma is évről-évre változik, folyamatosan új helyszínek jelennek meg a programban. A régi F1-es kalendáriumokat áttekintve ráadásul egészen meglepő helyszínekkel találkozhatunk...

részletek