Steward
Admin
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2021. május 8. szombat

nagydíj

Hivatalos: Szaúd-Arábiába látogat az F1 2021-ben!

Pályarajz és pontos dátum még nincs, immáron azonban hivatalosan is bejelentették: 2021 novemberében az F1 Szaúd-arábiai Nagydíjat rendez Dzsidda városában, egy utcai aszfaltcsíkon, villanyfény mellett.

részletek

Szaúd-Arábia elképesztő ajánlatot tett a futamrendezésért

Az Arab-félszigeten elterülő, több, mint kétmillió négyzetkilométer területű, olajban nem szerénykedő Szaúd-Arábia egészen elképesztő összeget lengetett be egy F1-es futam rendezése érdekében.

részletek

Elfelejtett futamok: Amit nem számoltak az 1000-be

Sajnos nagyon sokakban téves kép alakul ki a Forma-1 világbajnokság kialakulásáról és a világbajnokságon kívüli versenyekről, legyen szó laikusokról vagy rajongókról.

részletek

24 versenyhétvége szerepel a tervek között

A Liberty Media tervei szerint nemhogy csökkenne, de még növekedne is a futamok száma a Formula-1-ben. A versenyhétvégék továbbra is háromnaposak lennének, ezekről beszélt Ross Brawn.

részletek

Alonso: A valaha volt egyik legjobb vagyok

Fernando Alonso soha nem kételkedett saját képességeiben. Bár jó ideje nem láthatjuk az élmezőnyben, egyértelműen a valaha volt egyik legjobb Formula-1-es pilótának vallja magát.

részletek

Reggeli után már száguldoznának a Miami Nagydíjon

Miami városa akár azt is vállalná, hogy vasárnap reggel rendezze meg a 2019-es évtől a Formula-1-es futamot, hogy világszerte minél többen követhessék a versenyt.

részletek

Jön a MotoGP 900. nagydíjhétvégéje

Újabb mérföldkőhöz érkezik a gyorsaságimotoros-világbajnokság: az Aragóniai Nagydíj lesz a sorozat 1949 óta íródó történetének 900. versenyhétvégéje.

részletek

Ecclestone visszautasított 375 millió dollárt

Régóta tudjuk, hogy a Formula-1 korábbi mindenható ura, Bernie Ecclestone nagyon szereti a pénzt. Most mégis fény derült arra, hogy tavaly nem írt alá egy 375 millió dolláros szerződést.

részletek
Olvastad már?