Steward
Strommer Benjamin
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2020. október 28. szerda

Zarco

Rossi: Számomra véget ért a bajnokság

Persze amíg matematikai esélye van, nem adja fel az olasz. Mindeközben Dovizioso önhibáján kívül esett ki, Vinales pedig megint teljesen elveszett – mutatjuk, hogyan értékeltek a Katalán GP fő vesztesei.

részletek

Quartararo az élen pénteken Misanóban

A spielbergi szenvedés után a San Marinó-i GP-n magára találni látszik a Yamaha, hiszen mind a négy versenyzőjük a legjobbak között eddig. A KTM-ek is erősek, ellentétben a Ducatival és a Suzukival.

részletek

Nem bíznak a felügyelőkben a MotoGP-sek

Több motorost is kritizálta a Felügyelői Panelt a két osztrák hétvégét követően: Johann Zarco szerint nem a megfelelő emberek ülnek ott, de Danilo Petrucci is következetlennek látja a tevékenységüket.

részletek

Kettős Ducati-vezetés, Zarcót megbüntették

Jack Miller bizonyult a leggyorsabbnak a második spielbergi hétvége első edzésén, megelőzve Andrea Doviziosót és Miguel Oliveirát. Johann Zarco kihagyta a gyakorlást, és még meg is büntették.

részletek

Rossi: Nem szándékosan tette Zarco, de…

A MotoGP Osztrák Nagydíján történt ijesztő balesetből centik híján kimaradó „Doktor” a közösségi oldalán úgy fogalmazott: nagyot hibázott a francia, és az ellenfelek élete fontosabb egy helyezésnél.

részletek

Megműtik, majd kihallgatják Zarcót

Mégsem úszta meg mindenki sérülés nélkül a MotoGP Osztrák Nagydíjon történt ijesztő balesetet – és még az is lehet, hogy utólag büntetést is fognak kiosztani a felügyelők az incidensért.

részletek

Morbidelli: Zarco egy félgyilkos

Rendkívül veszélyesnek nevezte a francia megmozdulását a vele ütköző olasz. Az Avintia Ducati motorosa elmondta: nem volt szándékos, amit tett – és erről Rossival is hosszasan beszélt.

részletek

Óriási baleset és Dovizioso-győzelem Spielbergben

Egy hatalmas bukás miatt piros zászlóval is félbe kellett szakítani a MotoGP Osztrák Nagydíját, amelyen zsinórban ötödik alkalommal született Ducati-siker – épp a tőlük távozó olasz révén.

részletek

Szenzáció: Binder újoncként győzött a KTM-mel!

Még az időmérőnél is nagyobb meglepetést hozott a MotoGP Cseh Nagydíja, amelyen Brad Binder mindössze harmadik versenyén megszerezte a KTM első győzelmét. Morbidelli és Zarco még a dobogón, a vb-t vezető Quartararo elsüllyedt a mezőnyben.

részletek

„Van, hogy a versenyző jobbnak érzi a régi motort”

Johann Zarco egy 2019-es Ducatival szerzett rajtelsőséget a Cseh GP-n, de Valentino Rossi szerint előfordul az ilyesmi. De mi a helyzet a bolognaiak gyári csapatával, és ki nyerheti a brnói futamot?

részletek

Óriási meglepetés: Zarco pole-ban az Avintia Ducatival!

Hatalmas szenzációt hozott a MotoGP brnói időmérője, amelynek végén a francia a két Petronas Yamahát legyőzve zsebelte be a rajtelsőséget. Dovizioso csak 18., a repsolosok a sor végén.

részletek

Váratlan hármas az élen a második edzésen

Meglepő eredménnyel zárult az Andalúz GP péntek délutáni tréningje, amelynek végén Takaaki Nakagami érte el a legjobb időt Johann Zarco és Pol Espargaro előtt. A Yamahák csak utánuk sorakoznak.

részletek
Olvastad már?