DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2023. január 28. szombat

Zarco

Zarcóé a péntek, Quartararo a legjobb vb-esélyes

Mindkét szabadedzésen a Pramac Ducati franciája bizonyult a leggyorsabbnak Phillip Islanden, míg az öt vb-aspiráns közül az éllovas szerepelt a legjobban, a hazai menő Jack Miller viszont tízen kívül.

részletek

Zarco az élen, Espargaro tízen kívül pénteken

Hármas Ducati-vezetéssel zárult a Thaiföldi GP első napja, a vb-aspiránsok közül így Bagnaia szerepelt a legjobban. Quartararo Marquez mögött az ötödik, Bastianini és Espargaro viszont nincs top 10-ben.

részletek

Zarco vezetésével Ducati-tarolás pénteken

Az első nyolc helyen hét Desmosedici végzett az Osztrák GP első napjának végén: egyedül a yamahás címvédő, Fabio Quartararo fért be közéjük. Aleix Espargaro egyelőre nincs az első tízben.

részletek

Bagnaia nyert, Quartararo épp csak Espargaro előtt

Ducati-győzelmet hozott a Brit GP: az olasz a nagyot zárkózó Vinales és saját csapattársa, Miller előtt nyert. Zarco az élről csúszott ki, Quartararo egyetlen hellyel végzett a sérült Espargaro előtt.

részletek

Zarco a pole-ban, Espargaro nagy bukás után 6.

A Pramac Ducati franciája zárta az élen a Brit GP időmérőjét, megelőzve Vinalest és Millert. A három fő vb-esélyes a második rajtsorban: Espargaro egy órával a hatalmas repülése után lett hatodik.

részletek

Bagnaia: Fabio megmutatta, hogy teljesebb versenyző nálam

Az egész hétvégén remeklő ducatis már a Német GP elején bukott, így óriási hátrányba került a yamahás címvédővel szemben – ennek ellenére még nem dobja be a törülközőt az olasz.

részletek

Quartararo fölényes győzelmével az élre állt

Érinthetetlennek bizonyult a címvédő a Portugál GP-n, aki idei első sikerét aratva az összetettben is átvette a vezetést – holtversenyben Rinsszel. Zarco a második, Aleix Espargaro a harmadik.

részletek

Őrült időmérő, Zarcóé a pole a száradó pályán

A körülményeknek köszönhetően parádés kvalifikációt hozott a Portugál GP: a rajtelsőséget a Pramac Ducati franciája zsebelte be Joan Mir és Aleix Espargaro előtt. A vb-éllovas kiesett a Q1-ben.

részletek

Zarcóé a péntek, tízen kívül a vb-éllovas

A Pramac Ducati franciája az FP2 legvégén tört az élre, megelőzve Jack Millert és Fabio Quartararót. Jól muzsikált a Suzuki az Amerikai GP első napján, a visszatérő Marc Marquez a hatodik, a vb-éllovas Aleix Espargaro tízen kívül.

részletek

Oliveira győzött az indonéz esőben

Több mint egy órányi halasztás után rajtolt el a MotoGP lerövidített mandalikai futama, amelynek végén a KTM portugálja nyert két francia, a yamahás Quartararo és a ducatis Zarco előtt.

részletek

Lerántották a leplet a Pramac Ducatikról

Újabb MotoGP-s alakulat tartotta meg a bemutatóját: maradt a piros-fehér-kék színösszeállítás, csak az arányok változtak a bolognaiak első számú szatellit csapatának dizájnjánál.

részletek

Ducati-henger az élen, Quartararóék Q1-ben

Johann Zarco volt a leggyorsabb a második misanói forduló szombati vizes edzésén, megelőzve Jorge Martint és Jack Millert. Eközben a vb-aspiráns yamahás és egyedüli kihívója egyaránt tízen kívül.

részletek