Steward
Admin
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2022. június 29. szerda

UnitedAutosport

LM24 15. óra: Toyota-dráma, GT-csata

Féltáv után jött a fordulat az élen, az addig simán vezető #7-es turbógondok miatt fél órát vesztegelt a bokszban, így már a #8-as vezet. A többi kategória továbbra is elképesztően szoros.

részletek

Daytona: Alonsóékat műszaki hiba sújtotta

Futólag az élen is megfordult a United Autosports egysége, azonban előbb egy defekt, majd fékhiba miatt kerültek óriási hátrányba. A spanyol így is bele akar adni mindent – Strollék eddig sokkal jobban állnak.

részletek

Nem számít győzelemre Alonso daytonai főnöke

A teszteken az élmezőnytől távol kullogott az LMP2-es Ligier, melyet a legnagyobb figyelem övez a daytonai 24 óráson. A dobogó teteje helyett a csapat a legjobb öt közé jutással érné be, de még ez sem lesz egyszerű.

részletek

Alonso: Nem sok F1-es csinálja majd utánam

A spanyol szerencsésnek tartja magát, hogy a McLaren és Zak Brown támogatásával részt vehet a hosszútavú versenyzésben, de nem hiszi, hogy sok F1-es társa követné a példáját.

részletek

Alonsónak nem csak a főnöke Brown

Zak Brown és Fernando Alonso remek kapcsolatot ápolnak egymással. A spanyol a vezérigazgató közreműködése miatt vehetett részt az Indy 500-on, és lehet, hogy Le Mans-i álma is valóra válik nemsokára.

részletek

Alonso már most vezér daytonai csapatában

Noha soha nem osztott meg versenyautót kollégáival, a spanyol F1-es pilóta nagyon hamar alkalmazkodott az új helyzethez, és máris alakulata élére állt a Daytonai 24 órásra készülve.

részletek

Alonso első benyomása: Ez meredekebb, mint Indy

Szemügyre vette a daytonai aszfaltcsíkot a hosszútávú versenyen először részt vevő Fernando Alonso, akinek célja továbbra is a győzelem. A kollektív teszt ma délután kezdődik a helyszínen.

részletek

Alonso már a héten tesztelni fog

Rövidesen beleveti magát daytonai kalandjába Fernando Alonso, aki komfortzónájából kilépve fog januárban versenyezni – mellesleg először osztozkodik majd autón csapattársakkal.

részletek

Alonso: Sokkal több gyakorlásra van szükségem

A spanyol F1-es pilóta nemrég gyors egymásutánban LMP1-es és LMP2-es autókat is tesztelhetett, azonban úgy érzi, nagyon sok időnek kell még eltelnie ahhoz, hogy megszokja ezeket a gépeket

részletek

Alonso Daytonában is a győzelemre hajt

A kétszeres világbajnok januárban Daytonában áll rajthoz a 24 órás versenyen, és az ott szerzett tapasztalatok jól jöhetnek neki, ha egyszer majd a Le Mans-i 24 órás futamon is elindul.

részletek

Alonso ott lesz a Daytonai 24 óráson

Az egyik legnagyobb autósporttal foglalkozó amerikai lap megerősítette, hogy a spanyol F1-es pilóta januárban részt vesz az egynapos floridai versenyen, a McLaren fiatal tehetségével karöltve.

részletek

Amerikai 24 óráson indulna Alonso?

Nem titok, hogy a spanyol versenyző szeretné egyszer megnyerni a Le Mans-i 24 órás versenyt: sajtóhírek szerint azonban jövőre egy másik egynaposon, Daytonában ismerkedhet a műfajjal.

részletek