Steward
Bognár Viktor
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2020. április 8. szerda

Tesla

Magyarországon is megkapta a Tesla Model 3 az állami támogatást

Hosszas előkészítés után a nemzetközi elektromobilitási trendeknek megfelelően új szereplővel bővült a hazai állami támogatásban részesülő autómárkák listája.

részletek

Vajon mit tud a Cybertruck a Nordschleifén?

A Tesla gépszörnyetegének első virtuális változata a törésfizikájáról híres BeamNG-ben készült el, a pilóta pedig a népszerű videós, Jimmy Broadbent.

részletek

A Tesla Cybertruck, vagy a Ford F-150 az erősebb?

Egymásnak eresztették a két terepjárót, hogy vajon melyik tudja elhúzni a másikat - nos, mi nem mondjuk meg, hogy ki nyert, nézzétek meg inkább ezt a videót.

részletek

Bemutatkozott a Tesla Cybertruck

Elon Muskék vadonatúj teljesen elektromos terepjárója úgy néz ki, mintha a jövőből érkezett volna és a teljesítménye sem akármilyen. 2021-től már ilyennel is járhatunk.

részletek

Felrobbant egy Tesla Moszkvában - videóval

Felrobbant, majd teljesen kiégett egy Tesla Moszkvában, miután – önvezető módban – belecsapódott egy parkoló autóba, nagyjából 100 kilométer per órás sebességgel.

részletek

Pick-upot barkácsolt egy nő egy Teslából

A kísérletező kedvű, videóiban mindenféle praktikus és kevésbé praktikus robotot építő Simone Giertz gondolt egyet, és pick-uppá alakította Tesláját. Mutatjuk az eredményt – a videót 4 millióan látták.

részletek

Tesla-motort raktak ebbe a klasszikus BMW-be

800 lóerőt tud az elektromos motorral szerelt BMW, amelynek a nyomatéka is félelmetes - íme, így fest utcai használat közben a megbolondított technika.

részletek

Német tudósok szerint jobban szennyez egy Tesla, mint egy dízel Mercedes

Jobb lenne metánban gondolkodni, mert az akkugyártás brutálisan káros.

részletek

Mennyibe fog kerülni idehaza egy Tesla?

Hamarosan Tesla-kereskedés nyílik Budapesten, ahol megvásárolható lesz az amerikai márka valamennyi modellje. A Portfolio hozzájutott a szalon árlistájához: 20 és 65 millió forint között mozognak az összegek.

részletek

A gépek lázadása: robotot gázolt egy önvezető autó

Egy intelligens hostess robotot, vagyis Promobotot ütött el egy önvezető Tesla a Las Vegas-i elektronikai vásáron - úgy tűnik, hogy már a gépek sem tisztelik egymást...

részletek

Teslát tankolt a szőke nő

A hölgy leparkolt a benzinkúton, majd hosszú percekig kereste, hova kell helyezni a töltőpisztolyt a Model S-en. Végül odament hozzá valaki, hogy elmagyarázza.

részletek

Ezek a reakciók a Tesla gyorsulására

Az új Roadster alig két másodperc alatt éri el a 100 km/h-s sebességet, bár itt az érzeten a fényalagút és a nyitott tető is biztosan javít-

részletek
Olvastad már?