Steward
Strommer Benjamin
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2019. október 23. szerda

Tesla

Pick-upot barkácsolt egy nő egy Teslából

A kísérletező kedvű, videóiban mindenféle praktikus és kevésbé praktikus robotot építő Simone Giertz gondolt egyet, és pick-uppá alakította Tesláját. Mutatjuk az eredményt – a videót 4 millióan látták.

részletek

Tesla-motort raktak ebbe a klasszikus BMW-be

800 lóerőt tud az elektromos motorral szerelt BMW, amelynek a nyomatéka is félelmetes - íme, így fest utcai használat közben a megbolondított technika.

részletek

Német tudósok szerint jobban szennyez egy Tesla, mint egy dízel Mercedes

Jobb lenne metánban gondolkodni, mert az akkugyártás brutálisan káros.

részletek

Mennyibe fog kerülni idehaza egy Tesla?

Hamarosan Tesla-kereskedés nyílik Budapesten, ahol megvásárolható lesz az amerikai márka valamennyi modellje. A Portfolio hozzájutott a szalon árlistájához: 20 és 65 millió forint között mozognak az összegek.

részletek

A gépek lázadása: robotot gázolt egy önvezető autó

Egy intelligens hostess robotot, vagyis Promobotot ütött el egy önvezető Tesla a Las Vegas-i elektronikai vásáron - úgy tűnik, hogy már a gépek sem tisztelik egymást...

részletek

Teslát tankolt a szőke nő

A hölgy leparkolt a benzinkúton, majd hosszú percekig kereste, hova kell helyezni a töltőpisztolyt a Model S-en. Végül odament hozzá valaki, hogy elmagyarázza.

részletek

Ezek a reakciók a Tesla gyorsulására

Az új Roadster alig két másodperc alatt éri el a 100 km/h-s sebességet, bár itt az érzeten a fényalagút és a nyitott tető is biztosan javít-

részletek

A Tesla vagy a Toyota a jobb vétel?

Jóllehet a címben megfogalmazott kérdésnek megvolna a létjogosultsága a tekintetben is, hogy vajon egy Tesla vagy épp egy Toyota modell vásárlásával járunk-e jobban, a mélyreható pénzügyi elemzéseiről ismert mértékadó Fool.com legújabb cikke befektetési lehetőség tekintetében hasonlítja össze a Teslát és a Toyotát amelyek, jóllehet mindketten autógyártó vállalatok, aligha lehetnének különbözőbbek.

részletek

Így néz ki belülről a Tesla kamionja

Kívülről már többször is megcsodálhattuk, de az ajtón belülre eddig nem nagyon pillanthattunk be - most viszont felkerült egy videó a négy villanymotorral szerelt járgány fülkéjéről is.

részletek

Egy magángyűjtő kérésére szabták át a Tesla Model S-t,

Összeállt a neves holland karosszériaépítő RemetzCar, a londoni Niels van Roij Design stúdió és a prémium abroncsokat gyártó Vredestein, hogy teljesítsék egy gyűjtő kérését. Egy Tesla Model S-ből lesz praktikus, de mégis sportos kombi. A Shooting Breaknek keresztelt példány a Vredestein Ultrac Vorti nagyteljesítményű abroncsain fut majd.

részletek

Van-e zöldebb autógyártó a Teslánál?

Amikor zöld autózásról esik szó, a Toyota és a Lexus mellett sokaknak a Tesla ugrik be az elsők között, sőt, vannak, akik egyenesen az akkumulátoros elektromos autózás szinonimájaként ismert, és nem mellesleg a marketing szakemberként is zseniális Elon Musk által fémjelzett amerikai márkát említik elsőként.

részletek

Már egy repülőgépet is elhúz a Tesla

A Quantas légitársaság egyik Boeingjét vontatja egy Tesla Model X P100D - elégnek bizonyult az 1000 NM nyomaték ahhoz, hogy elhúzza a jó 130 tonnás "utánfutót".

részletek
Olvastad már?