Steward
Bognár Viktor
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2019. szeptember 22. vasárnap

Tesla

Kilőttek a világűrbe egy Teslát

Sikerrel járt a SpaceX és a Tesla alapítója, Elon Musk nagyravágyó terve: rakétán az űrbe lőttek és Nap körüli pályára állítottak egy autót. Videók és fotók a világszerte követett eseményről.

részletek

125 darabot rendeltek egyszerre az új Tesla-kamionból

A UPS, logisztikai óriásvállalat, mely a világ egyik legjelentősebb áruszállító flottájával rendelkezik, bejelentette, hogy 125 darabos rendelést adott le a Tesla új elektromos nyerges vontatóira. Az új teherautók a UPS kiterjedt alternatív üzemelésű, fejlett technológiájú járműflottájához csatlakoznak majd, mely egyéb elektromos járművekből, CNG gázüzemű, propánüzemű és más nem tradicionális üzemanyaggal működő gépkocsikból áll.

részletek

Ez történik, ha elalszol egy Teslában

Az autó érzékeli, ha a sofőr elengedi a kormányt: hangjelzéssel figyelmezteti őt, közben pedig fokozatosan lelassít, majd megáll.

részletek

A kép, ami megalázza a Bugatti Chiront

A Tesla új fegyvere bizony nagyon komoly csapást mér a világ legjobb sportautóira, köztük a Bugatti Chironra is - hogy pontosan mekkorát, azt az alábbi kép tökéletesen érzékelteti.

részletek

Amikor egy kamion zúg el melletted 170-nel

Egymásnak feszült a BMW és a Tesla, majd a nagy harc közepette egyszer csak megjelent egy pótkocsis kamion és állva hagyta mindkettőt - ez lehetséges?

részletek

Közúton videózták le az új, olcsóbb Teslát

Tovább folyik az eddigi legolcsóbbnak ígért Tesla tesztelése, ezúttal Kaliforniában kapták lencsevégre tesztút közben - hamarosan kezdődhet a végleges verzió gyártása.

részletek

Győri cég dolgozik a Teslának

Egy 25 éves magyar vállalkozás a Teslának beszállító amerikai cégnek gyárt tesztgépet, de érintettek a repülőgépiparban is. Az igazi növekedést csak most kezdik el.

részletek

Szénné égett egy Tesla Model X

A baleset Kínában történt, a Tesla a betonelemeknek, majd egy másik autónak csapódott. A horror ezután következett: az utasok megpróbálták elhagyni az autót, de a hátsó ajtó nem nyílt ki, közben pedig az elektromos jármű lángra kapott. Végül az első ajtón távoztak, a baleset során több sérülést szenvedtek el. A tulajdonos 1 millió dollár kártérítést követel a Teslától (az autó alapára 74 ezer dollár).

részletek

Többet ér a Tesla, mint a Ford

Rekordszintre ugrott a Tesla részvényeinek értéke, miután bejelentette, hogy új csúcsot jelentő 25 ezer elektromos autót szállított le az első negyedévben.

részletek

Menetpróba: Amerika kapitány - Tesla P90D

Amerikai autó, közel ezer newtonméter nyomatékkal és majd’ 800 lóerővel. Aki kompresszoros V8-as motort és csuda hangokat vizionál, azt el kell keserítenünk: két villanymotor és semmi hang a Tesla jellemzője, párosítva a sportmotorok villámgyors 100-ra gyorsulásával...

részletek

Ezt tudja a Tesla hasmagassága 670 ezerért

Kétezerötszáz dolláros felárért kaphatják meg a Tesla-tulajdonosok az intelligens légrugó-rendszert, melynek működése egészen látványos - nézd meg, milyen!

részletek

Miért nem szerepel a Tesla a Formula-E-ben?

Joggal merül fel a kérdés, hogy a világ egyik legnagyobb elektromos autókat gyártó vállalata mért nem lát fantáziát a formaautós-sorozatban - bár lehet, nincs is messze a szerepvállalás.

részletek
Olvastad már?