Steward
Strommer Benjamin
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2020. február 19. szerda

Tesla

Egy magángyűjtő kérésére szabták át a Tesla Model S-t,

Összeállt a neves holland karosszériaépítő RemetzCar, a londoni Niels van Roij Design stúdió és a prémium abroncsokat gyártó Vredestein, hogy teljesítsék egy gyűjtő kérését. Egy Tesla Model S-ből lesz praktikus, de mégis sportos kombi. A Shooting Breaknek keresztelt példány a Vredestein Ultrac Vorti nagyteljesítményű abroncsain fut majd.

részletek

Van-e zöldebb autógyártó a Teslánál?

Amikor zöld autózásról esik szó, a Toyota és a Lexus mellett sokaknak a Tesla ugrik be az elsők között, sőt, vannak, akik egyenesen az akkumulátoros elektromos autózás szinonimájaként ismert, és nem mellesleg a marketing szakemberként is zseniális Elon Musk által fémjelzett amerikai márkát említik elsőként.

részletek

Már egy repülőgépet is elhúz a Tesla

A Quantas légitársaság egyik Boeingjét vontatja egy Tesla Model X P100D - elégnek bizonyult az 1000 NM nyomaték ahhoz, hogy elhúzza a jó 130 tonnás "utánfutót".

részletek

A Teslával mérte össze tudását az új elektromos Jaguar

A Jaguar első sorozatgyártású, tisztán elektromos gépjárműve, az I-PACE élő adás keretében mutatkozott be a nagyvilágnak.

részletek

Kilőttek a világűrbe egy Teslát

Sikerrel járt a SpaceX és a Tesla alapítója, Elon Musk nagyravágyó terve: rakétán az űrbe lőttek és Nap körüli pályára állítottak egy autót. Videók és fotók a világszerte követett eseményről.

részletek

125 darabot rendeltek egyszerre az új Tesla-kamionból

A UPS, logisztikai óriásvállalat, mely a világ egyik legjelentősebb áruszállító flottájával rendelkezik, bejelentette, hogy 125 darabos rendelést adott le a Tesla új elektromos nyerges vontatóira. Az új teherautók a UPS kiterjedt alternatív üzemelésű, fejlett technológiájú járműflottájához csatlakoznak majd, mely egyéb elektromos járművekből, CNG gázüzemű, propánüzemű és más nem tradicionális üzemanyaggal működő gépkocsikból áll.

részletek

Ez történik, ha elalszol egy Teslában

Az autó érzékeli, ha a sofőr elengedi a kormányt: hangjelzéssel figyelmezteti őt, közben pedig fokozatosan lelassít, majd megáll.

részletek

A kép, ami megalázza a Bugatti Chiront

A Tesla új fegyvere bizony nagyon komoly csapást mér a világ legjobb sportautóira, köztük a Bugatti Chironra is - hogy pontosan mekkorát, azt az alábbi kép tökéletesen érzékelteti.

részletek

Amikor egy kamion zúg el melletted 170-nel

Egymásnak feszült a BMW és a Tesla, majd a nagy harc közepette egyszer csak megjelent egy pótkocsis kamion és állva hagyta mindkettőt - ez lehetséges?

részletek

Közúton videózták le az új, olcsóbb Teslát

Tovább folyik az eddigi legolcsóbbnak ígért Tesla tesztelése, ezúttal Kaliforniában kapták lencsevégre tesztút közben - hamarosan kezdődhet a végleges verzió gyártása.

részletek

Győri cég dolgozik a Teslának

Egy 25 éves magyar vállalkozás a Teslának beszállító amerikai cégnek gyárt tesztgépet, de érintettek a repülőgépiparban is. Az igazi növekedést csak most kezdik el.

részletek

Szénné égett egy Tesla Model X

A baleset Kínában történt, a Tesla a betonelemeknek, majd egy másik autónak csapódott. A horror ezután következett: az utasok megpróbálták elhagyni az autót, de a hátsó ajtó nem nyílt ki, közben pedig az elektromos jármű lángra kapott. Végül az első ajtón távoztak, a baleset során több sérülést szenvedtek el. A tulajdonos 1 millió dollár kártérítést követel a Teslától (az autó alapára 74 ezer dollár).

részletek
Olvastad már?