DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2023. március 21. kedd

Tambay

Elhunyt az egykori ferraris, Patrick Tambay

A francia versenyzőt gyászolja az autósport, aki hosszú betegeskedést követően, 73 éves korában hunyt el. Gilles Villeneuve tragédiája után került a Ferrarihoz, mely csapattal két győzelmét szerezte.

részletek

Méltán Elfeledve: Egy hibás elem a képletben

Világbajnok pilóta, tervező és csapatvezetők, Brawn és Newey egyazon istállónál – úgy hangzik, mint egy igazi álomcsapat, nem? Az F1 előző amerikai csapatának sorsát egyetlen rossz döntés pecsételte meg…

részletek

Retro – „Győzz Gilles-ért!”

Versenyzett a McLaren, Ferrari, Renault és még Haas színeiben is, de valódi sikert csak az olaszokkal tudott elérni – akik Gilles Villeneuve halála után hívták a csapatba, a legendás 27-es autó volánja mögé. Patrick Tambay karrierjét elevenítjük fel születésének évfordulóján.

részletek

Retro – Piquet pofozkodik a pályaszélen

Ezen a napon rendezték azt a versenyt Hockenheimben, ahol derékba tört egy pályafutás, érzelemdús győzelem született a 27-es Ferrarival – és lezajlott az F1 történetének leghíresebb bunyója.

részletek

Sosem látjuk majd a hivatalos felvételt

Az FIA úgy döntött, hogy nem fogja kiadni a képanyagot a Bianchi-balesetről, mely a virtuális safety car bevezetése után újabb biztonsági jellegű változtatásokat hozhat az F1-ben.

részletek

Bianchi-jelentés: Az FIA mossa kezeit?

A Bianchi-balesetről tegnap közzétett jelentés mindenekelőtt a francia versenyző és a Marussia felelősségével foglalkozik – egy korábbi F1-es pilóta szerint szégyenteljes eredmény született.

részletek