DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2023. december 2. szombat

Szombat

Szombat: Vasseur szigorítana, Hamilton szülinapos, egy ázsiai csapat megérkezne

A britek hétszeres világbajnoka 38 éves lett, a Ferrari csapatfőnöke határozottabb fellépést vár el, Ricciardo élvezni fogja a pihenést, 2026-ban érkezhetne meg a Panthera. Összegyűjtöttük a szombati nap legfontosabb híreit,

részletek

Hosszú szakasz, nagy forróság, elképesztő párharcok

Hosszú, forró, fárasztó, gyors, hepehupás, élvezetes! Csak egy tereprali-versenyző szótárában férnek meg egymás mellett jól a fenti jelzők, amikor egy pályáról van szó – a magyarázat pedig erre nem más, mint hogy ezek a fiúk és lányok szeretik a kihívásokat.

részletek

Nincs más megoldás az olaj feltakarítására

Szürreális perceket hozott a Magyar Nagydíj harmadik szabadedzése, amikor a korábban kifolyt olajra szórt cementporon áthajtottak a pilóták és hatalmas porfelhőt húztak maguk után.

részletek

Szombatonként csúnyán kikap Ricciardo

Elsőre kiegyenlítettnek tűnhet a Red Bull F1-es pilótáinak idei teljesítménye, ám Ricciardo az időmérőkön messze elmarad Verstappentől. Az ausztrál elárulta, mi állhat a háttérben.

részletek

Alonso nem tart az Indycar veszélyeitől – oda is igazol?

Fernando Alonso saját bevallása szerint még nem döntötte el, hogy mivel foglalkozik majd 2019-ben a Formula-1 helyett és a WEC mellett, ám a Belga Nagydíj szombati napján sokat sejtetően megjegyezte: bár az Indycar sokak szerint a veszély szinonimája, nem tart az amerikai együléses széria jelentette rizikótól.

részletek