DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2023. szeptember 21. csütörtök

Szerencse

A szerencsejáték helyzete Magyarországon

Nézzük meg közelebbről, milyen szabályozások érvényesek a magyarországi szerencsejátékosok számára.

részletek

Mennyire fontos a szerencse a szerencsejátékban? Példák valódi győztes történetekre

A szerencsejáték izgalmas és kifizetődő, de nagyon kockázatos üzlet.

részletek

Brundle: Russell remeklése nem csak szerencse

Az Ausztrál Nagydíjon kétségtelenül mázlija volt a biztonsági autós időszakkal a Mercedes fiatal brit pilótájának, de teljesítménye eleve kiváló. Lewis Hamilton is elismeri csapattársa tudását.

részletek

Honda: Azért volt szoros a bajnokság, mert Hamiltonnak többször is szerencséje volt

A japán gyártó sosem tagadta, hogy a végén mázlival sikerült legyőzni a Brazília óta egyértelműen erősebb autóval rendelkező Lewis Hamiltont. Ám a britnek az évad során többször is kedvezett Fortuna.

részletek

Autózol, autózol, aztán egyszer csak előtted terem egy szikla

Kevés szerencsésebb eset jut eszünkbe hirtelen.

részletek

Mick Schumachertől több kell az F1-be kerüléshez

A hétszeres világbajnok fia futamot nyert a Formula-2-ben idén, de ezt leszámítva nem igazán tündökölt. Tudja, mik voltak a fő bajok és igyekszik is javítani, de úgy véli, már idén sem volt gyenge.

részletek

Hamilton: Még nem dőlt el idén semmi

A szakemberek többsége ugyan biztosra veszi, hogy Lewis Hamilton innen már simán behúzza hatodik bajnoki címét, a Mercedes brit pilótája még tart a konkurenciától és nem érzi zsebben az elsőséget.

részletek

Sportfogadás a Formula-1 világában

A sportfogadást sokan erkölcstelennek és veszélyesnek tartják, de ésszel csinálva a megfelelő embernek kitűnő szórakozást - és ha profin foglalkozunk vele, profitot is - nyújthat.

részletek

Vettel megszabadult a bajuszától

Erre a szezonra megpróbált egy újítást Sebastian Vettel, ám a télen növesztett bajusz nem hozott szerencsét a négyszeres világbajnoknak, így a héten megszabadult tőle. Most már újra nyerhet?

részletek

Egy középcsapat csak óriási szerencsével álmodozhat dobogóról

A jelenlegi Formula-1-ben valós esélye csak három istállónak lehet arra, hogy önerőből az első három közé kerüljön. Ilyen eredményről álmodik a Haas is, de tudják, ez szerencse nélkül kizárt.

részletek

Bet365 előnyei és elérhetősége Magyarországon

A Bet365 egy online fogadásokat közvetítő cég, amely mára már hatalmas multinacionális céggé nőtte ki magát az eleinte egy üzlettel rendelkező irodából.

részletek

Hamilton nem számíthat mindig a szerencsére

A címvédő Bakuban és Kínában is pozíciókat nyert, számára kedvező körülmények miatt, és át is vehette a vezetést a bajnoki tabellán. Hamilton tudja, hogy nem fog mindig mellette állni Fortuna.

részletek