DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2023. március 21. kedd

Szerelők

Herbert: Harminc éve még rosszabb volt

Nagy a zúgolódás a Formula-1-ben a túlfeszített tempó miatt, sokak szerint túl sok futam van egy évben. Az egykori F1-es pilóta szerint régen rosszabb volt, pedig kevesebb versenyt rendeztek.

részletek

Vettel a szerelőkért aggódott

A kerékcsere után Max Verstappen és Valtteri Bottas autója összeért a szűk bokszutcában, amiért a holland büntetést is kapott. Közvetlenül mögöttük nézte végig az esetet Sebastian Vettel.

részletek

Watson: 22 futamnál át kell gondolnunk a versenyzést

A Toro Rosso csapatmenedzsere szerint ha az eleve túlzsúfolt, huszonegy futamos versenynaptárhoz jövőre még egy viadal érkezik, minden istállónak át kell alakítania dolgozói állományát.

részletek

A kerékcserék bajnoki helyezést dönthetnek el

A téli szünetben sem pihennek a Formula-1-es kerékcseréket végző szerelők, ráadásul már csak két hónap választ el minket a 2019-es szezon kezdetétől. Néhány elrontott bokszmunka bukást is hozhat.

részletek

Hamilton nem akar újabb szerelőcserét

A háromszoros világbajnok F1-es idén több alkalommal is kifejtette, hogy nem örült neki, amikor az évad elején a Mercedes a csere mellett döntött. Ezt a helyzetet mindenképp szeretné elkerülni jövőre.

részletek

A Mercedes tisztázta a „szerelőcsere-ügyet”

Lewis Hamilton érdekes megjegyzése azonnal vitát kavart a két világbajnoki ellenfél csütörtöki sajtótájékoztatóján, a Mercedes sportigazgatója azonban sietett cáfolni az összeesküvés-elméleteket.

részletek