Steward
Admin
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2020. február 26. szerda

Stoneman

Előrelép a rákból visszatérő F2-es bajnok

Európa versenypályáinak üde színfoltja a brit versenyző, aki egy nagyobb győzelmet tudhat magáénak, mint bármely versenytársa – ráadásul a karrierje is egyre csak felfelé ível.

részletek

WSR: Rajt-cél győzelem helyett 5. hely

Hiába vezetett az első kanyartól kezdve a holland van Buuren a WSR szezonnyitóján, csak az ötödik helyen értékelték, miután kiugrott a rajtnál. Két brit és egy malajziai versenyző a dobogón.

részletek

Alonsóéra hajazó bukást úsztak meg ma Jerezben?

Bár sokan a legkülönfélébb összeesküvés-elméletekkel állnak elő Fernando Alonso F1-es barcelonai kollektív teszten elszenvedett balesete és sérülései kapcsán, egy a WSR3,5 mai jerezi tesztjén bekövetkezett bukás a McLaren igazát támaszthatja alá.

részletek

GP3-ból és gokartból erősít a Red Bull

Két új fiatal tehetséget vett fel a Red Bull tehetségkutató programjába: egyikük Dean Stoneman, a GP3 második helyezettje, aki néhány éve még rákban szenvedett, de legyőzte a betegséget, most pedig újraépíti karrierjét.

részletek

10-ből 6: Elképesztő brit fölény a GP3-ban

Abu Dhabiban kialakult a GP3-szezon végeredménye: bár az utolsó futamot egy svájci nyerte, mögötte négy brit versenyző futott be, amivel a szigetországiak megerősítették bajnoki pozícióikat.

részletek

Lynn szinte bajnok a tömeges bukás után

Egy kőkemény rajtbalesetet követően Patric Niederhauser heroikus küzdelemben szerezte meg a GP3 oroszországi sprintversenyének győzelmét. Alex Lynn egy pontra a bajnokságtól.

részletek
Olvastad már?