DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2023. december 2. szombat

Sprintfutam

Jöhet a fordított rajtrács a sprinteken?

Sajtóhírek szerint ez az ötlet is felmerült az F1 Bizottság ülésén: állítólag mindezt az időmérőért járó pontokkal ellensúlyoznák. A helyszínekről döntés születhetett.

részletek

F2: Fejtámla miatt esett ki az élről a pilóta

Egy elszabadult fejtámla vette el Jehan Daruvala győzelmi esélyeit az F2 sprintfutamán, ahol végül brazil diadal született, a bajnokság pedig még szorosabbá vált.

részletek

Formula-2: Őrült esős csata, Prema-diadal

Az esős körülmények elképesztő csatákat eredményeztek a Formula-2 silverstone-i sprintfutamán, melynek végén a bajnoki éllovas Frederik Vesti győzedelmeskedett.

részletek

F2: Gumistratégia a főszerepben, Crawford a dobogó tetején

A száradó pályának köszönhetően meglepetéseredményt hozott a Formula-2-esek sprintfutama, a Red Bull juniorja, Jak Crawford első diadalát aratta a szériában.

részletek

Őrült végjáték után észt győzelem az F3-ban

Esős futamot és drámai utolsó köröket hozott a Formula-3 sprintfutama Spielbergben, amelynek végén Paul Aron örülhetett a Premában.

részletek

Formula-2: Vesti nyerte az esős sprintet

Frederik Vesti diadalmaskodott az F2-esek zuhogó esőben kezdődő, a végére azonban szárazba váltó sprintfutamán. Theo Pourchaire zseniális teljesítménnyel hét helyet javítva második lett.

részletek

Ez történt a bakui sprintfutamon

Eddig Charles Leclerc dominált az új lebonyolítással megbolondított azeri hétvégén, ahol az idei év első sprintversenyét rendezik meg nemsokára. Kövessék velünk élőben az eseményeket.

részletek