Steward
Strommer Benjamin
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2022. május 24. kedd

Speed

Így szimulátorozik az ámokfutó ex-F1-es

Scott Speedet eltiltották az iRacingtől, amiért egy versenyen ütközésük után mindent elkövetett, hogy kilökje ellenfelei egyikét. Korántsem ez volt az online berkekben kétes hírű ralikrosszos első húzása.

részletek

Eltiltották a szimulátorversenyzéstől a másokat kilökdöső ex-F1-est

A virtuális versenyzés már olyan szintre lépett, hogy a ligákban hivatalos pilótákkal is összefuthatunk. Egyikük, Scott Speed olyan minősíthetetlen magatartást tanúsított, hogy felfüggesztették.

részletek

Évtizedek óta nem megy az amerikaiaknak

Korábban számtalan futamgyőztes pilótát, sőt világbajnokokat is adott a Formula-1-nek az Egyesült Államok, ám huzamos ideje nem terem babér az amerikaiaknak. Vajon mi lehet az oka a mélyrepülésnek?

részletek

Őket követheti Alexander Rossi a siker felé

A Manor újonca lesz a 156. amerikai versenyző, aki legalább egy hétvégén autóba ült - újvilági elődei között nem sok sikeres pilóta akadt, mindössze öten nyertek F1-es futamot.

részletek

Ken Block ex-F1-es pilóták előtt nyert

Az amerikai szupersztár Ken Block győzelmét hozta a 2015-ös Red Bull Global Rallycross Championship nyitófordulója, melyet az Amerika Velencéjének tartott Fort Lauderdale-ben rendeztek.

részletek

A berobbanó Speed újra versenyezne

Az F1-et is megjárt amerikai első Formula-E futamán, Miamiban szenzációs második helyet szerzett, így másik hazai versenyén, Long Beach-en is elektromos autóba ülne.

részletek

Szenzációs csata, Prost-győzelem Miamiban

A Formula-E ismét jelesre vizsgázott: nem volt hiány az előzésekben, az utolsó körökben hárman küzdöttek a győzelemért, Scott Speed pedig szenzációsan mutatkozott be hazai versenyén.

részletek

Scott Speed rajthoz áll a Formula-E-ben

Egy régi ismerős tér vissza hosszú idő után a formulaautók világába. A Red Bull pilótaprogramjából száműzött Scott Speed ott lesz a rajtrácson a Formula-E miami hétvégéjén.

részletek