Steward
Balogh Tamás
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2021. május 16. vasárnap

Sonoma

Új bajnokot avatott az IndyCar

A sonomai, dupla pontokat érő futammal véget ért az IndyCar 2016-os szezonja, a bajnoki címért küzdő Simon Pagenaud és Will Power csatája viszont már az előtt eldőlt, hogy meglengették volna a kockás zászlót.

részletek

Penske 1-2-3-4 a szezonzáró időmérőjén

Az összetett pontversenyt vezető Simon Pagenaud elsőségével ért véget a Verizon IndyCar Series 2016-os szezonjának utolsó kvalifikációja a kaliforniai Sonoma Raceway-en.

részletek

Pagenaud először vagy Power másodszor?

Már nem kell sokat várnunk arra, hogy megtudjuk, Roger Penske melyik alkalmazottja emelheti a magasba a 2016-os esztendő Verizon IndyCar Series bajnokának járó trófeát - előzetes a hétvégi futamról.

részletek

10 pálya, ahol szívesen látnánk F1-es futamot

Az F1 a világ legmodernebb és legjobb versenypályáin vendégeskedik évről-évre, de van még néhány izgalmas helyszín, amivel szívesen kibővítenénk a versenynaptárat. Tudjuk, hogy az infrastruktúra és a biztonsági átalakítások komoly akadályt jelentenek minden esetben, listánk elkészítésekor csupán eljátszottunk a gondolattal, hogy mi lenne, ha mi ülnénk ott fenn, ahol a szabályokat hozzák... A cikk végén ti is szavazhattok arra, hogy hol látnátok szívesen futamot a felsorolt pályák közül.

részletek

Montoyának nincs joga Dixont sértegetni

Ezt a véleményt fogalmazta meg az egész szezon teljesítményének összesítése után egy amerikai szakíró, miután Montoya nagy vihart kavaró módon nyomdafestéket kevéssé tűrő szóval illette Dixon idényét.

részletek

A címet elvesztő Montoya már panaszkodik

Bajnokesélyesként érkezett az IndyCar szezonzárójára Juan Pablo Montoya, de pontegyenlőséggel elveszítette a végső győzelmet. A duplapontos rendszerre panaszkodik.

részletek

IndyCar: Montoya és Power ütközött, Dixoné a bajnokság

Fokozódó izgalmak után Scott Dixon pontegyenlőséggel hódította el karrierje negyedik IndyCar-bajnoki címét a csapattársával ütköző, és a futamot végigharcoló Montoya előtt.

részletek

Ki hogyan lehet bajnok az IndyCarban?

Magyar idő szerint vasárnap este 23 órakor rendezik az IndyCar szezonzáróját Sonomában, cikkünkben összeszedtük, milyen kimenetelek lehetségesek a bajnok címet illetően.

részletek

Montoyának komoly déja vuje lehet

A kolumbiai egész évben vezette az IndyCar tabelláját, noha még öten fenik a trófeára a fogukat - nem ez az első eset, hogy Montoya egyik társa halálát követően készül a bajnoki cím bezsebelésére.

részletek

Egy Cadillac CTS-V a virtuális Sonomában

A svéd fejlesztésű autós szimulátor, a RaceRoom csapata már kipróbálta a sonomai pályát – egy Cadillac virtuális volánja mögött tesztelték a korábbi amerikai WTCC-helyszínt.

részletek
Olvastad már?