Steward
Admin
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2020. október 22. csütörtök

Sebastian Vettel

Bottas bosszús az elvesztett pole miatt

Közel járt, de végül lemaradt karrierje ötödik pole-pozíciójáról Valtteri Bottas. A finn pilóta egy hajszállal kapott ki Sebastian Vetteltől, így érthetően kicsit bosszús volt az időmérőt követően.

részletek

Lejárt a kék zászlózás ideje?

Hogy mennyi haszna van a F1-ben a kék zászlónak, azt kívülállóként nehéz megítélni. Tény, hogy aki figyelmen kívül hagyja, azt megbüntetik, de lehet, hogy már nem sokáig.

részletek

Ferrari Manifesto – Ferrari a jövőből

A Ferrari kihirdette a 2016 Top Design School Challenge verseny végeredményét, melyen a Manifesto nevű koncepció győzött. Íme, a pályaművek!

részletek

Vettel tudja, mi okozta kiesését

Sebastian Vettel elárulta, nem az autóval kapcsolatos probléma és nem is a körülmények okozták kiesését – saját hibájából ütközött a gumifalnak az F1-es Mexikói Nagydíj versenyén.

részletek

Nincs kivételezés a Ferrarinál

A Ferrari mindkét versenyzőjének ugyanolyan körülményeket próbál biztosítani az F1-es futamok során, így Sebastian Vettel sem élvez előnyt, ha új elem kipróbálásáról van szó.

részletek

Több Pirellin is vágásokat találtak a hétvégén

Tovább folytatódik a harc a Pirelli és az F1-es csapatok között, ahogy egyre több kérdés merül fel a Belgiumi Nagydíjon történt defektekkel kapcsolatban – kiderült, nem csak Vettelnek és Rosbergnek akadtak gondjai.

részletek

Vettel értetlenül áll a Rosberg-eset előtt

Sebastian Vettel szerint mindenképpen alaposan ki kell vizsgálni Rosberg defektjének okát, mivel a többi csapatnál nem merültek fel az abronccsal kapcsolatos problémák.

részletek
Olvastad már?