DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2023. március 24. péntek

Rowland

A Nissan Formula-E-pilótái is Kiss Norbi kápolnai állatmenhelye mellé álltak

Oliver Rowland és Sebastien Buemi, a Nissan Formula-E-csapatának pilótái egy különleges, mindkettőjük által dedikált sapkát küldtek az állat- és természetvédő civil szervezetnek.

részletek

Nyolcadik győztes és új vb-éllovas az FE-ben

Edoardo Mortara sikerét hozta az ütközésekkel tarkított második pueblai futam a Formula-E-ben, így idén kilenc futam alatt már nyolc különböző pilóta ünnepelhetett a dobogó legfelső fokán.

részletek

Kiöli a sportértéket a Formula-E időmérője?

A Formula-E hetedik szezonjának nyitánya után fellángoltak az ellenérzések az időmérő sokak szerint igazságtalan, a listavezetőket hátrányba helyező lebonyolítása miatt – már nem először.

részletek

Kell-e félni, hogy a Mercedes a Formula-E-ben is dominálni fog?

Az új FE-szezonban egyesek már egyetlen verseny után kongatják a vészharangot: a Mercedes egyik autója uralta a pénteki Diriyah ePrix-t, és vannak jelei, hogy a márka az F1-hez hasonlóan itt is a riválisok fölé nőhet.

részletek

Berlin 5.: Rowland először nyert, Rast beugróként a dobogón

Egy pillanatig sem forgott veszélyben a pole-ból induló nissanos pilóta első sikere a szezon utolsó előtti versenyén. Robin Frijns és az utolsó körben előző beugró kétszeres DTM-bajnok még a dobogón.

részletek

Kritika Hamiltonnak: Ne csak beszéljen, nyúljon a zsebébe

A hatszoros világbajnok többször szót emelt már az autósport egyre növekvő költségei miatt. Csakhogy nem csupán beszélnie, hanem cselekednie is kellene – mondja Oliver Rowland, aki több gokartos tehetséget szponzorál, habár a töredékét keresi Hamiltonhoz képest.

részletek

Vergne nyert Monacóban, Massa a dobogón

Nyolc egymást követő különböző győztes után Jean-Eric Vergne a hajrában rá nehezedő nyomás ellenére meg tudta szakítani a Formula-E nagy sorozatát, és szezonbeli második győzelmét aratta a Monaco ePrix-n.

részletek

Rowland a leggyorsabb, de Vergne-é a pole

A címvédő Jean-Eric Vergne szerezte meg az első rajthelyet a Formula-E monacói futamára a sorozat által használt nyúlfarknyi pályán, mivel Oliver Rowlandnek le kell töltenie párizsi büntetését.

részletek

A Williams Rowlandet is bedobta a mély vízbe

A Williams pilótaprogramjában szereplő Oliver Rowland első F1-es tesztlehetőségét kapta meg kedden Barcelonában. A brit sikeresen vette az akadályokat, 121 kört teljesített problémamentesen.

részletek

Meglepetés-igazolás a Williamsnél?

Oliver Rowland kijelentette, hogy tárgyalásban áll a Williams istállóval a 2018-as pilótaülésért, ezzel újabb lehetséges kihívót kapna Robert Kubica. A csapat azonban tagadja Rowland állításait.

részletek

F2: Kizárásra módosult Rowland győzelme

A gumistratégiák és egy remekül időzített előzés döntötte el az F1 első számú betétsorozatának főfutamát Abu Dhabiban - Oliver Rowland kulcsfontosságú győzelmet szerzett a második pozíció megszerzéséért - utólagos kizárásáig.

részletek

Kubicára már riválisként tekintenek

Sikeres hungaroringi tesztjét követően megnőtt az esély arra, hogy Kubica visszatérjen az F1-es körforgásba - egyik pilótatársa szerint vele kell megküzdenie a Renault egyik 2018-as üléséért.

részletek