Steward
Vaszilykó Péter
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2021. április 22. csütörtök

Richards

Csak Silverstone-ban lehet Brit Nagydíj?

A brit motorsport-szövetség elnöke, nem mellesleg korábban világbajnok ralinavigátorként és az F1-es BAR-Honda csapatfőnökeként tevékenykedő David Richards szerint mindenképp. Richards szerint nem jó ötlet pont náluk az utcai futam.

részletek

Hamilton: Lakótelepről lehetetlen bekerülni

Az autósport rendkívüli költségeket kíván a résztvevőktől. Ez azonban nem kizárólag a résztvevő istállókra igaz, hanem a bekerülni kívánó fiatalok is ezzel találkoznak a kisebb kategóriákban.

részletek

Retro - Aki élversenyzőt faragott Buttonból

Dave Richards legnagyobb sikereit a rali-világbajnokságon érte el, de nevéhez fűződik az F1-es BAR-istálló felfuttatása is, ahol a keze alatt vált élversenyző a későbbi világbajnok Jenson Buttonból.

részletek

Az F1 olyan, mint egy keresztes hadjárat

Elindulsz az év elején, s csak karácsonyra térsz haza a családodhoz, időközben pedig hadjáraton vagy – ez az, amiből nem kér a legendás brit szakember, aki több csapattal is hírbe hoztak.

részletek

„Fájdalmas ébredést” jósolnak a debütáló Haasnak

Néhány hónappal a Haas F1-es bemutatkozása előtt túlsúlyban vannak azok a vélemények, amelyek szép időket jósolnak az amerikaiaknak, két rutinos korábbi vezető szerint azonban nem minden ilyen fényes.

részletek
Olvastad már?