DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2023. december 3. vasárnap

Ranga

Rangáék címet védtek a Mikulás Ralin

Tavaly megnyerték a jubileumi kiírást, majd idén behúzták a veszprémi bajnoki futamot, most pedig ismét a legjobbnak bizonyultak a 21. alkalommal megrendezett versenyen, Turán Frigyeséket megelőzve.

részletek

Magabiztos Herczig-vezetés a Mecsek Ralin

A nap hét gyorsasági szakaszából ötöt is a Herczig Norbert, Bacigal Igol duó nyert meg, így ők várhatják az élről a másnapi folytatást, megelőzve Hadik Andrásékat és Ranga Péteréket.

részletek

Ranga Péter: Feltöltődve az ismeretlenbe

A Veszprém Rali győztese Budapesten is a dobogóra állna, de tudja, hogy ehhez szinte mindennek össze kell jönnie - ezen a futamon minden új lesz számára, a riválisok pedig nagyon gyorsak.

részletek

Megszerezte első ORB-futamgyőzelmét Ranga Péter

Pályafutása első abszolút sikerét könyvelhette el a fiatal skodás, a visszatérő Benik dobogóra állhatott, Herczig a negyedik helyig kapaszkodott fel és növelte előnyét a bajnokságban.

részletek

Ranga Motorsport: Erre vártunk!

Ranga Péter és ifj. Ranga László is bizakodva várja a Veszprém Ralit, mindkettejüknek tetszenek a murvás pályák.

részletek

Az ORB-ben támadnak a Ranga-testvérek

Ma hivatalosan is bejelentette a Ranga Motorsport, hogy Ranga Péter és ifj. Ranga László is egy-egy R5-ös Skoda Fabiával indul az ORB 2017-es küzdelmeiben.

részletek

Rangáék nyerték a jubileumi Mikulás Ralit

A sors kárpótolta a Ranga, Szőke kettőst a nyári veszprémi kiesésért, ugyanis az ő győzelmükkel ért véget a 20. alkalommal kiírt eseményt. Az első szakaszokat megnyerő Olléék végeztek másodikként.

részletek

Ranga Péter uralta a Baranya Kupát

Végig magabiztosan autózva, bő negyven másodperc előnnyel nyerte meg a nemzetközi Baranya Kupát a Ranga Péter-Csányi Botond páros - a kilenc szakaszból nyolcat a skodás duó nyert meg.

részletek

R5-ös és S2000-es autók a Baranya Kupán

Több külföldi páros, Historic-mezőny és a másodosztály színesíti a Mitropa Kupa versenynaptárába is beletartozó, Pécs környéki viadalt - több ORB-s duó is ott lesz a pályákon.

részletek

ERC: Puskádi a top10-ben, Ranga kategória-2.

Véget a rali Európa-bajnokság idei első futama a Kanári-szigeteken: az első helyért óriási csata dúlt, a magyarok közül pedig Puskádi Jánosék és Ranga Péterék is jó eredménnyel zárták a viadalt.

részletek

Kettős Ranga-siker a Baranya Kupán

A komlói Baranya Kupa M-csoportjában ifj. Ranga László szerezte meg a győzelmet a tavalyi első Ranga Péter előtt, így a Ranga család kettős sikert aratott.

részletek

Ferjáncz, Ranga, Ifj. Tóth és Kotán egymás ellen

1993, Cserénfa. Az az évi ralikrossz országos bajnokság hetedik futama, a sportág hazai történetének első igazi aranykorszakából, amikor a ralikrossz mellett a rali legnagyobbjai is szinte kivétel nélkül felsorakoztak a rajtrácsra.

részletek