Steward
Balogh Boglárka
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2022. január 24. hétfő

Politika

Andretti: Hamilton nem egységesít, hanem megoszt

Az egykori F1-es világbajnok úgy véli, bár elismeri Lewis Hamilton teljesítményét, teljesen összemosta a sportot a politikával, ami egyáltalán nem odavaló, emiatt pedig inkább megosztó lett.

részletek

Flavio Briatore politikusnak állt

Flavio Briatore számtalan megbotránkoztató dolgot tett már életében, és most is tett érte, hogy róla írjon a világsajtó. Az olasz üzletember ezúttal ugyanis politikusnak állt.

részletek

Villeneuve: A mai F1-ből hiányzik a vakmerőség

Az 1997-es év világbajnoka, Jacques Villeneuve úgy látja, a mai Formula-1-ből hiányzik az a fajta vakmerőség, ami az ő idejében még megvolt a sportban. Ma a versenyzők szinte nem is mondhatnak semmit.

részletek

McLarenes politikai játszmák a színfalak mögött?

Komoly utalást tett arra Stoffel Vandoorne, hogy Wokingban politikai játszmák áldozata lett. A belga pilóta maga mögött hagyta a McLarent és már a Formula-E-ben töltendő évadára összpontosít.

részletek

Politikai balhé lett a Francia GP-ből

Nem kezdődik jól a naptárba 10 év után visszatérő futam története: Franciaország sportminisztere nehezményezi, hogy nem csupán nem kérdezték meg a dologról, de még csak nem is szóltak neki.

részletek

Sokkolta az autósportot az amerikai választás

A cím egyáltalán nem túlzás, hiszen az autósportos közösségi csatornákat áttekintve szerda reggel rengeteg olyan üzenetbe lehetett belefutni, mely Donald Trump elnökké választásával foglalkozik.

részletek

A Force India-vezér lemondott

No nem az F1-es csapat vezetéséről, azt egyelőre még megtarthatta Vijay Mallya, aki független képviselőként szolgálta hazáját az indiai parlament felsőházában – egészen mostanáig.

részletek

Retro – Bernie botrányai

A mai F1-es évfordulók közt kutatva találtunk két érdekes sztorit ugyanarról a napról: Ecclestone keményen nekiment a brit miniszterelnöknek, s egyúttal jelentős pénzt söpört be egy elmaradt futamért.

részletek