Steward
Admin
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2022. június 27. hétfő

PhilHill

Retro - Az utolsó hármas győzelem az F1-ben

Négyes holtverseny a pole-ért, egy verseny során két különböző autót is vezető pilóta, egyszínű dobogó és a legeslegkorábbi bajnokavatás. Az 1961-ben ezen a napon rendezett Brit Nagydíj hemzsegett a különlegességektől.

részletek

Retro – Tarolnak a Ferrarik Spában

Az 1961-es F1-es szezon főként a maranellói istálló sikereiről szólt, amely minden más helyszínnél jobban kicsúcsosodott a Belga Nagydíjon, ahol az olaszok autói az első négy helyen értek be a célba.

részletek

Retro - A verseny, ami a Ferrarit se érdekelte

Az 1960-ban ezen a napon rendezett USA Nagydíj egyike volt annak a 27 versenynek, amelyen a Ferrari az F1 története során nem vett részt. A szezonzáró azonban így sem volt eseménytelen.

részletek

Őket követheti Alexander Rossi a siker felé

A Manor újonca lesz a 156. amerikai versenyző, aki legalább egy hétvégén autóba ült - újvilági elődei között nem sok sikeres pilóta akadt, mindössze öten nyertek F1-es futamot.

részletek

Retro - Bandini nyert, Hill égett a reptéren

Ausztria eddigi három F1-es pályája mind ugyanabban a szűk katlanban épült, ám az első Osztrák Nagydíjnak otthont adó zeltwegi repülőtéren csak egyszer fordult meg a mezőny. Nem véletlenül.

részletek

Sorozatot készíthet az egykori F1-es bajnokról a Grace klinika sztárja

Noha sikeres színész, Patrick Dempsey örök szerelme az autóversenyzés, és több kisebb projekt után nagy fába vágná a fejszájéjét sorozatot akar készíteni 1961 F1-es világbajnokáról, Phil Hillről.

részletek