DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. február 26. hétfő

Paffett

Retro - Olyan közel, és mégis olyan messze az F1-től

Aligha van még egy olyan versenyző, aki több mint 10 évig a Formula-1 környékén ólálkodott, és mégsem kapott soha esélyt arra, hogy egy nagydíjhétvégén is megmutassa képességeit. Születésnapját ünnepli Gary Paffett.

részletek

Korábbi McLaren-tesztpilóta a Williamsnél

A McLarennél tesztpilótaként korábban 12 évet töltő és most a DTM-ből érkező Gary Paffett a Williams istállóhoz csatlakozik a 2016-os F1-es szezonra - szimulátor-pilótaként segítheti majd az autó fejlesztését.

részletek

DTM: Három év után szerzett pole-t a bajnok

Gary Paffett elsőségével ért véget a DTM idei szezonjának utolsó kvalifikációja Hockenheimben: a Mercedes brit versenyzője csupán századokkal utasította maga mögé az Audi trióját.

részletek

DTM: A svéd esőember

Mattias Ekström pole-ból esős versenyt nyert a Red Bull Ringen, hárítva Gary Paffett támadásait, már a bajnokságot is ő vezeti. Az utolsó körben Scheider egy mozdulattal két riválist ütött ki.

részletek

Paffett: Alonso társa lehettem volna 2007-ben

A jó helyen volt a rossz időben – vallja Gary Paffett, azon versenyzők táborának tagja, akik nagyon közel kerültek az F1-hez, végül mégsem jutottak üléshez soha.

részletek

A DTM-esek sem értik az FIA pontrendszerét

2016-tól az F1-es üléshez szükséges szuperlicensz megszerzését egy pontrendszerhez kötik, amelynek egyik legszembetűnőbb részlete, hogy a DTM-et egyáltalán nem ismeri el.

részletek

Paffett elfelejtené 2014-et

Pocsékul alakult a korábbi DTM-bajnok, Gary Paffett idei szezonja. A továbblépésben sokat segít neki, hogy a Mercedes vele hosszabbított leghamarabb 2015-re.

részletek

A Mercedesszel együtt a McLaren tesztpilótája is távozik

A Honda érkezésével sejteni lehetett, és be is következett: a McLaren közel kilenc év után szakít rutinos tesztpilótájával, a Mercedesszel kapcsolatban álló DTM-bajnok Gary Paffettel.

részletek

Harmatosan zárta a Mercedes a DTM-szezont

Az idény Hockenheimben kezdődött, és ugyanitt zárult hétvégén: a nyitóverseny katasztrofálisan sikerült a Mercedes számára, és a zárás sem nevezhető túlságosan eredményesnek.

részletek