DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2023. december 5. kedd

Opel

Folytatódik az Opel cápakultusza

Egy kisfiú ötletéből indult az Opel cápa-tradíciója, mely szimbólumként több helyen is megjelenik az új Astra Sports Tourer-ben. A jelképből sugárzik a formatervezők részletek iránti rajongása.

részletek

Új WRC-szabályok: három gyártó is érdeklődne

Az Alpine, a Skoda és a Stellantis csoport is jelezte, hogy érdeklődne a rali-világbajnokság élvonalába való visszatérésre, ha a technikai szabályok nekik megfelelő irányba változnának.

részletek

Sikertörténet hat felvonásban: 40 éves az Opel Corsa

2022-ben az Opel több évfordulót is ünnepel: a márka éppen 160 éve kínál elérhető innovációkat mindenkinek, ugyanakkor egyik legsikeresebb modellje, a Corsa is 40 éves, a magyarországi első Opel Astra pedig most ünnepelte a harmincadikat.

részletek

Az Opel Astra új korszakot nyit: villamosított, hatékony és magabiztos

Az új Astra megérkezett. Az Opel bemutatja a kompakt kategóriás sikermodell alapjaiban új, hatodik generációját. Az újdonság látványos formákkal érkezik, kívül az Opel Vizorral, belül a teljesen digitális Pure Panel-lel, és olyan csúcsszínvonalú technológiákkal, mint az adaptív IntelliLux LED® Pixel fényszórók legújabb változata.

részletek

Új Opel Astra Sports Tourer: csúcsdizájn a legapróbb részletekben is

Az új Opel Astra Sports Tourer egyszerre dizájner remekmű és sokoldalú társ a mindennapokban. A kompakt bestseller legújabb generációja az első Opel kombi, amely elérhető villamosított hajtással és szintén az első, amelynek orrán megjelenik a márka friss arca, az Opel Vizor.

részletek

Praktikus, stílusos, sportos és tágas: az új Opel Astra Sports Tourer

Az ötajtós Astra szeptemberi bemutatója után az Opel ma leleplezte a várva várt kombi változatot, az új Astra Sports Tourer-t.

részletek

Új korszakot nyit az Opel Astra: villamosított, hatékony és magabiztos

Az Opel bemutatja a kompakt kategóriás sikermodell alapjaiban új, hatodik generációját. Az újdonság látványos formákkal érkezik, kívül az Opel Vizorral, belül a teljesen digitális Pure Panel-lel, és olyan csúcsszínvonalú technológiákkal, mint az adaptív IntelliLux LED® Pixel fényszórók legújabb változata.

részletek

Itt az új Opel Grandland

Az új Opel Grandland már megrendelhető – új megjelenés, innovatív technológiák és kiemelkedően jó hatásfokú motorkínálat, amelyben plug-in hibrid hajtás is megtalálható.

részletek

Az új Opel Astra: magabiztos, elektromosított és hatékony

Az alapjaiban új Astrával a német márka új fejezetet nyit: a kompakt modell története során először elektomosított hajtással is elérhető.

részletek

Az Opel teljesen elektromos lesz, belép a kínai piacra, a Manta-e pedig valósággá válik

Hamarosan már csak a tisztán elektromos autókra fog figyelni a német gyártó, Kínába pedig teljesen elektormos márkaként fog megérkezni.

részletek

Az első képek a jövő új Opel Astrájáról

Az Opel ma először tesz fotókat közzé az jövő új Opel Astrájáról – a német német márka első olyan kompakt autójáról, amelynek elektromos változata is lesz. A fotók megmutatják a nagyon várt új Opel modell kiemelkedően pontos kidolgozását és a finom részleteket, amellyel az Astra tovább viszi és újra értelmezi az Opel határozott és tiszta formanyelvét.

részletek

Menetpróba - Opel Insignia GSi 2.0D BiTurbo

Ugye emlékszik a tisztelt olvasó a Kadett-Corsa-Astra GSi-kre? Ha nem, akkor túl fiatal, ha mégis, a nosztalgia csak keveseket akar arra kényszeríteni, hogy 2020-ban is ezt a három betűt akarja látni Opeljén, mondjuk az OPC helyett. Vagy mégis megmozgatja a márkahű vevők fantáziáját egy Insignia GSi, méghozzá dízel kivitelben?

részletek